Direktlänk till inlägg 20 januari 2015

Jag kommer inte ihåg att uppdatera härinne så ofta =D

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåvarande flickvän som hela tiden avskytt mig och mitt barn och hon gick långt över min gräns vid påsk när hon började svära över mig innan vi ens hade kommit hem till dem, vi sov hos mamma istället. Sedan blev även pappa svårt sjuk och jag telefonterroriserade personalen på avdelningen genom att ringa flera gånger om dagen och fråga hur det var. 


Energin tog slut. Totalt. Och hjärnan tog skada av stressen. Jag glömmer saker. Hela tiden. Under hösten hade skrutt flera långa perioder med dålig sömn plus att hon fick mychoplasma och var förkyld i 2,5 månader med kraftig hosta dygnet runt, jag fick det också och var också sjuk länge. 


Jag bestämde att nej nu hade året varit så jobbigt så jag beslutade mig för att avsluta det på trevligt sätt och genom att lyssna på mig själv mer. Så jag bokade tid för min första gaddning och genomförde den, gjorde inte farligt ont. 

Jag tog ledigt på måndagarna sista tre veckorna fram till jul eftersom hjärnan var så slutkörd. Vi firade både jul och nyår i Dalarna, vi blev hembjudna till M och J igen på nyår, det var så trevligt året innan så det tackade vi gladeligen ja till och det blev precis lika trevligt det här nyåret. 


Året har börjat bra, skrutt är hittills frisk, lite snorig bara, jag däremot är inte lika glad just nu med rethostan from hell. Jag har däremot fått rekvisition på material så jag kan måla om i vardagsrum och hall, det är mycket jobb men jag har siktet inställt på att det kommer bli så bra när det är klart så det funkar. Hittills har jag rivit alla skarvarna och även där det släppt hela vägen in till betongen och jag har börjat spackla. Nu ska jag fortsätta med det när jag tagit min hostmedicin. 


Ha en trevlig dag. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Av Helle Jonsson - 11 december 2013 15:37

Den tidiga hösten var helt ok men senhösten och tidiga vintern har varit tuff med förkylningar som avlöst varandra. Tror vi varit frisk max 5 dagar sedan vi var helt däckade båda två i oktober. I onsdags blev jag hemringd, skritt hade feber igen. I h...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se