Direktlänk till inlägg 6 december 2013

äntligen har det kommit lite snö

Av Helle Jonsson - 6 december 2013 08:47

=D det är inte mycket och den lär väl smälta bort rätt snart men det har kommit snö =) I love.


Livet rullar på. Fick hämta hem skrutt igen i onsdags pga feber. Virusförkylning igen. När ska det ge sig? Hon är iallafall piggare idag.


Jag tror skrutt kommer bli en riktig kjol och klänningstjej, hon har fått lite kläder av A och bland dessa fanns tröjor, klänningar och kjolar i strl:116, hon sov när jag plockade upp kläderna och tvättade dem. När hon fick syn på dem på torkställningen drog hon genast ner en klänning som hon sedan vägrade ta av sig. Igår hittade hon en tröja och kjol (nej jag har inte plockat av torkställningen trots att kläderna är torra =D   ) som hon hade på sig i flera timmar tills hon blötte ner dem. Nu är dem torra så ni kan säkert gissa vad hon har på sig idag =)


I veckan fick jag då äntligen den nya diskhon, men ingen ny diskbänk som de var så noga med att påpeka att den skulle dem också få byta ut. Det gjorde dem ju inte alls det så tydligen var det inte sådan panik med den. Man kan ju hoppas att det sänker räkningen lite.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se