Direktlänk till inlägg 16 oktober 2013

1,5 veckas bläääääääääääää

Av Helle Jonsson - 16 oktober 2013 18:13

Först var skruttis lite hostig förra måndagen, stannade hemma med henne tisdag men hon var så pigg så tänkte hon kan nog gå imorgon. Hon fick gå till dagmamman i onsdags men såg på henne när jag hämtade att det var no good. Sedan dess har vi varit hemma, min förkylning eskalerade så jag har hostat så jag trodde jag skulle bli galen, gav upp i måndags och gick till VCn med mig, fick stark hostmedicin utskriven så nu hostar jag inte lika mycket, istället låter jag som en målbrottsstinn tonåring. Rösten går som en berg och dalbana. Tuva är lite piggare igen efter ett litet bakslag med lite feber och hosta.


Hoppas kunna jobba på fredag men just nu ser det inte helt ljust ut. Frågan är jag vågar gå och bada med henne på söndag. VI har ju redan missat två eller tre gånger av den dyra simskolan =/ Vi får se hur vi mår helt enkelt.


Idag kom mitt nya nätaggregat. En viss skrutt hade sönder det förra, trodde jag skulle bli knäpp först när jag inte fick det nya att fungera men efter att ha flyttat runt lite sladdar så startade datorn och jag dansade glädjedans i lägenheten för att jag slipper köpa ett dubbelt så dyrt nätagg =D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se