Direktlänk till inlägg 6 oktober 2013

En sådan underbar helg

Av Helle Jonsson - 6 oktober 2013 08:07

Bästa mams och Chrille kom i fredags. Efter att ha haft en lite småjobbig period med för lite sömn, vänjer av Tuva med att snutta nappflaska på nätterna vilket det skriks ocj bråkas om från hennes sida, väldigt utmanande uppgifter på jobbet m.m så var den här helgen verkligen välbehövlig. Mams och Chrille får busa med sitt barnbarn och älskade skruttis får busa med momor och bonusmorfar. Jag var ute på Ale i 9 timmar igår, utan Tuva, och sedan har hon sovit med mamma och Chrille på hotellet inatt. Så jag har haft ett helt dygn barnfritt. Jag älskar min dotter över allt annat men det var verkligen skönt med en liten paus. Nu sitter dem och äter frukost, sedan är det simskola och i eftermiddag kommer en kompis och kikar på min datorburk, hoppas det är ett billig lättåtgärdat fel så jag inte måste köpa en helt ny dator, laptops klarar inte av att driva de gånger jag jobbar hemifrån, det blir för tungt.


Jag har verkligen tur som har så underbar familj och så underbara vänner. Det är ingen som misshandlar mig fysiskt och psykiskt i min familj, visst kan man bli osams med någon emellanåt men det är ingen som är elak på riktigt mot mig, det är ingen som hela tiden säger vad har du ställt till med nu när man provar något nytt osv osv osv. Min familj och mina vänner stöttar mig så mycket de kan när de märker att jag behöver det. Det är mest jag som är envis och ska kunna själv med precis allting hela tiden =) Jag säger det förmodligen för sällan men gudars vad jag älskar er allihop. Det är så skönt att ha er runt mig och att ni vill ha mig runt er.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se