Direktlänk till inlägg 10 april 2013

Vab vab vab

Av Helle Jonsson - 10 april 2013 08:16

Nu har ju Tuva varit frisk fleeeera dagar så naturligtvis fick vi ju plocka hem en liten förkylning till henne. Hon började hosta natten till måndag, men hon var pigg så jag lämnade henne hos dagmamman. när jag hämtade var hon helt söndergråten. Hon hade blivit mycket sämre under tiden hon sov middag och hade vägrat lämna G´s famn och baaaara grät. Så nu har vi varit hemma igår och idag. Blaj. Det gick dessutom inte att väcka henne igår när hon sov middag så hon var vaken länge på kvällen och har hostat en massa inatt också så båda är trötta. Jag släpade mig upp 7, Tuva vaknade precis. Hoppas hon klarar sig utan middagslur idag så vi kommer i fas med sovandet igen.


Jag har dock inte legat på latsidan för att skruttis är sjuk. Igår fick jag en släng av iver att sortera om alla Tuvas kläder i källaren så dem olika storlekarna fick en varsin sådan där vacuumpåse så ner och hämtade upp fyra påsar och en flyttlåda, ut med allt på golvet, sorterade upp det, skrev upp vad som fanns, igen, hade ju en sådan excelfil förut men det var i den förra datorn, och så ner i källaren igen. Förrådet städade jag iordning förra veckan så jag förhoppningsvis ska få in jogging/cykelvagnen där. Håll en tumme.

Idag har jag hunnit bada, mailat, sorterat ur de sista 80-kläderna som grannen ska få. Nu är klockan snart 8.30 Tuva vaknade för 5min sedan. Dags för blöj och byxbyte och lite frukost kanske?!?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se