Direktlänk till inlägg 17 mars 2013

Helgen som gick

Av Helle Jonsson - 17 mars 2013 18:46

gick snabbt över.

I fredags åkte jag och hämtade Tuva i dagmammelokalen, jag har nog aldrig fått på Tuva kläderna så snabbt som då, en av småkillarna är rätt så svårväckt och de drog upp honom ur sängen och han blev ledsen och började klöka!!! Vrrooom sa det så var vi ute därifrån.

Hem åt mellis, pappa och Byllan kom vid 16.30 och vi åkte och handlade efter att jag hade justerat upp bilbarnstolen så den passar Tuva och monterat den i bilen. Hon fick kvällsmat 18.15 och kvällens fiasko var ett faktum. Hennes nattningsrutin var satt ur funktion och hon bråkade som sjutton till ca 20.15=hon sov dåligt hela natten.

I lördags var vi inne och gjorde Nordstan osäker en stund. Sedan gick vi till mitt jobb och hämtade den lilla stereon, Tuvas började ge ifrån sig ett konstigt pipande irriterande ljud och jag kan inte ta med stereon till nya kontore i sommar så tänkte då kan jag väl lika gärna hämta den nu och Tuva får den på sitt rum. Hem. Kvällsmat. Nattningsbös. Hon bråkade återigen till  20.15 och sov dåligt hela natten.

Hon var grinig större delen av morgonen före babysimmet så jag trodde det skulle bli pannkaka av badet men jag hade fel. Det gick jättebra och hon hade verkligen jätteroligt och busade och visade själv att hon ville göra olika saker =)

Sedan hem. 10.45 kom papps och Byllan en sväng och fick lite nybakt äppelpaj som jag gjorde på morgonen, och kaffe innan de åkte hemåt. Packade in Tuvas bilbarnstol som egentligen ska vara här hemma så de får ta med den upp till mams och Chrille. De ska i sin tur ta med den till Monka så det finns en bilbarnstol där när vi kommer dit i april och i augusti ska vi åka med Monka från Sthlm och hem och då vill jag ha den lutningsbara stolen eftersom vi ska åka på kvällen så Tuva kan sova på vägen hem. Vilket betyder att stolen som egentligen ska vara hos mamma står kvar här =D Den får Monka ta med sig upp till Sthlm/Dalarna när hon åker hem efter Tuvas födelsedag =D

Bestämt när vi ska till Dalarna i sommar. Jag tror det blir jättebra som jag planerat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se