Direktlänk till inlägg 8 mars 2013

Tiden går

Av Helle Jonsson - 8 mars 2013 17:56

och inte bara går. Den fullkomligen flyger fram. Jag hinner inte riktigt med. Och Tuva växer så det knakar. Nu mäter hon hela 82cm. Herregud. Hon var 51cm när hon föddes. Hon har vuxit mer än en skollinjal nu. På 1,5 år. Det är ju helt galet =D

Som vanligt händer massor fast ändå inte så jättemycket. Vi har haft hälsokoll på jobbet och det såg bra ut. Det enda jag själv inte är nöjd med är väl midjemåttet som mer än gärna kan få minska någon cm. Så det blir att så fort förkylningen med rethosta från helvetet släpper hoppas att tjejen som hörde av sig verkligen köper min bärschal så jag kan köpa ett par jogginskor. De jag har är helt slut så jag kan inte springa i dem och jag kan inte köpa nya nu eftersom jag inte har råd. Det är inte roligt i plånboken när man varit tvungen att vabba sönder lönen. Snälla rara låt oss vara friska ett bra tag nu så jag slipper vända på vartenda öre. Hade jag inte haft lite vab-pengar kvar sedan tidigare vab hade jag inte haft några pengar att köpa mat för resten av måndaen. Lönen tog slut igår.


Tuva är väldigt ojämn i sitt sovande som vanligt. En del kvällar går jättebra att natta, andra har jag lust att gå hemifrån eftersom hon skriker, spakars, slåss och har sig. Man känner sig så förbaskat misslyckad när man inte får ungen att sova ju. Det är ingen rolig känsla. I det stora hela är jag en bra mamma men är jag trött så är stubinen mycket kortare och jag blir en tråkig mamma.


Jag tröttnade och gick ur Familjeliv.se Jag blev anmäld därinne förut när jag ifrågasatte en kvinna som sa att barn inte är människor. Jag frågade då vad de var, om de var enhörningar, katter eller vad de räknas som om dem inte är människor. Anmäld. Jag ifrågasatte häromveckan en kvinna som sa att ALLA som har många barn har pli på sina barn. Jag talade om att jag sett på nära håll att det inte är sant. Att det finns familjer med både få och många barn som släpper sina barn totalt och skiter i vad de gör och att de kan göra vad som helst utan att det får minsta lilla konsekvens. Anmäld. Detta och mycket annat gjorde att jag till slut tog beslutet att jag skiter i den communityn nu.


Nästa helg kommer pappa och Byllan och hälsar på. Det ser jag fram emot.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se