Direktlänk till inlägg 1 mars 2013

Igår var ingen bra dag.

Av Helle Jonsson - 1 mars 2013 16:31

Vilken tur att idag varit mycket bättre =D

När jag hämtade Tuva sa dagmamman som jobbade i lokalen att hon var hängig, hon hade suttit i hennes knä och det brukar ju inte Tuva göra. Hon var varm när jag klädde henne och hon skrek hela vägen hem. Väl hemma lugnade hon ner sig, drack ett helt glas med havredryck sedan var hon glad igen - det var VARMT i lokalen när jag hämtade henne och min dotter dricker mycket vanligtvis och med tanke på hur hon drack så hade det varit en stund sedan hon fick dricka senast och hon är segstartad när hon har sovit middag, särskilt när hon krånglat på kvällen innan som hon ju gjorde igår så jag är inte ett dugg orolig nu. Hon är lite hostig men det varma försvann ju i samma stund som jag tog av henne ytterkläderna och byxorna och grinigheten när hon hade druckit sig otörstig.


Imorgon kommer mams. Det ska bli fruktansvärt skönt att få dela ansvaret med någon i två dagar, mamma är här tre dagar men måndag så jobbar ju jag så det räknar jag inte med =)


Oftast går det väldigt bra att vara själv med Tuva. Sedan kommer dagar man blir halvt galen på henne men sedan får man en natts sömn, lite sol och glada folk runt sig och då känns det genast mycket bättre. Jag är lite vintertrött också nu så det gör ju inte direkt saken bättre när Tuva bestämmer sig för att sätta sig på tvären när hon ska nattas.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se