Direktlänk till inlägg 24 februari 2013

Helgen som var

Av Helle Jonsson - 24 februari 2013 19:59

I fredags blev jag trött bara av att tänka på helgen. Jag var helt slut efter stressig vecka på jobbet med en massa bråttomgöra. Jag såg inte alls fram emot söndagens babysim och styrelsekurs jag skulle på. Det var pga styrelsekursen jag inte såg fram emot babysimmet. Vanligtvis älskar jag det, men eftersom jag visste att jag var tvungen att skynda mig hem, göra iordning lunch och äta lunch en hel timme innan vi vanlgitvis äter och sedan ut igen i kylan och sedan sitta på kurs i fyra timmar... Nej det kändes inte alls bra.

Jag råkade dessutom kolla mitt konto där jag fått förhandsbesked om lönen. Ingen rolig läsning... Så jag var verkligen

inte pepp alls, bestämde mig till slut för att även om jag inte alls hade råd så åkte jag in till baby och barnmässan på Svenska mässan. Jag var helt enkelt tvungen att få göra något jag tycker är kul och jag tycker det är kul att gå runt på mässor. Jag gick några varv och till slut bestämde jag mig för att prova en ergobaby bärsele och hör och häpna, anti-bärsele-nummer-ett har beställt en bärsele!!!! Jag har inte lyckats dra åt schalen tillräckligt bra på ett tag allteftersom Tuva vuxit och mina bröst är ivägen så jag har alltid blivit trött i ryggen efter en stunds bärande. När jag testade bärselen kände jag inte ens att jag hade Tuva på ryggen och eftersom jag ju har problem med ryggen var det inget svårt beslut i slutänden. Barnbidraget fick gå till en ErgoBaby. Sedan fick jag nog av mässan och ville bara hem. Fick nästan panikångest när jag gick igenom Nordstan och det var proppfullt med folk. Jag orkar med mycket folk under en begränsad period sedan går det bara inte längre, och så var det en hel halvtimme tills bussen hem gick. Det går rätt så dåligt med bussar hit av någon anledning på helgerna. Så jag trodde jag skulle bli knasig.


Idag var vi på babysimmet och det gick väl sådär- Tuva har varit sjuk mycket som ni läst och hon blir så fruktansvärt mammig och gnällig och var inte alls rolig att ha med i badet. ALLT var läskigt. Även sådant hon inte haft några som helst problem med innan var superläskigt tyckte hon.

Sedan skynda hem, skynda med maten, äta, klä på sig igen och så iväg på kursen. Eftersom vi hållit på ett tag med föreningen så hade vi ändå lite pejl på vad var och en ska göra i styrelsen så kursen var slut efter bara två timmar eftersom ingen av oss hade särskilt mycket frågor =D Så då gick vi hem och myste istället. 18.30 visade Tuva trötthetstecken så jag nattade henne då. 19 sov hon. och det hoppas jag också göra inom kort. God natt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se