Direktlänk till inlägg 22 september 2012

Ibland kan det verkligen

Av Helle Jonsson - 22 september 2012 20:22

vara bra att visa att jag menar allvar. Jag har haft problem med min nedre vänstra visdomstand i över två år. Jag tuggar på tandköttet ovanpå tanden med den övre visdomstanden så jag fått massvis med inflammationer. I måndags spred den senaste sig både åt sidorna och framåt och bakåt i munnen på mig så jag bokade en akuttid hos tandläkaren. Jag hade bestämt mig för att verkligen sätta ner foten om att jag vill dra ut den för fuckern i överkäken nu så jag slipper mer problem. Det var enda sättet för att hjälpa visdomstanden på högra sidan för några år sedan och jag blev då lovad att få ra ut den andra om det blev samma sak på vänster sida men nändå har tandisarna propsat på att jag ska behålla skiten och skölja med antibakteriellt bös men det har inte fungerat i längden så nu sade jag medan jag lugnt och bestämt tittade på min tandläkare att jag vill verkligen ta ut den där tanden nu. Javisst sa han då. Jag blev helt perplex och hade lust att krama honom. Jag dansade ut därifrån trots att jag hade ont i munnen efter att ha fått inflammationen rengjord.


Inatt har min underbara dotter sovit väldigt dåligt pga jättejobbig slemhosta. Hon har fått sova sittande för att kunna sova alls. Vaknat femtioelva gånger. Gick till två olika apotek, cura och apoteket för att fråga vilken hostmedicin jag skulle köpa men neeeej det fick dem inte rekommendera till barn under 7 utan att jag först pratat med 1177, inte för att jag vet hur det skulle hjälpa. Jag får ju inte direkt någon papperslapp ifrån dem om att jag pratat med dem och fått tips på bra medicin så jag och mamma gick hem igen med skruttis. Jag var oerhört irriterad då min älskade plutt hostade så hon nästan kräktes ett antal gånger på hemvägen. Jag försökte förgäves komma fram till jourcentralen på telefonen, till slut kom jag iaf så långt att jag fick lämna mitt nummer så skulle de ringa upp runt 13.35 Men allteftersom tiden gick blev jag mer och mer otålig så till slut tog jag helt sonika cykeln och cyklade till jourcentralen, bestämde en tid och åkte sedan hem och hämtade Tuvisen. Fick recept på luftrörsvidgande medicin och kunde sedan gå och köpa det och gå hem. Jourcentralen ringde nästan en timme senare än de sagt till mig. Hade jag väntat på dem hade jag inte hunnit köpa medicinen på apoteket eftersom de stängde 15.


Min älskade söstra mi och mamma har spenderat helgen här. Mys mys!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se