Direktlänk till inlägg 8 september 2012

Det är lite dåligt med uppdateringar här

Av Helle Jonsson - 8 september 2012 14:25

Men det händer ju så otroligt mycket hela tiden. I juni hade vi Tuvas namngivningskalas som jag lyckades planera trots dumpningen, CJ frågade om vi skulle skjuta fram den men det var liksom den helgen som var ledig på Ale innan turistsäsongen och sedan håller ju turistsäsongen på ett tag och sedan börjar alla jobba...

Dagen blev helt galet underbar. Det var sol. God mat. CJ kom. Tyvärr kom bara hans syster och Tuvas äldsta kusin på hennes pappas sida vilket jag blev rätt besviken över. Inte ens CJs moster och pappa som man annars brukar kunna räkna med kom. Men men. Det kom desto fler ifrån min sida och mina vänner. Massor med fina presenter. Dagen var helt galet underbar.

Helgen efter kom CJ och hämtade det sista av sina saker sedan såg inte Tuva honom förrän hon fyllde år. Dåligt.

Jag och Tuva åkte till Dalarna i en vecka i juli och hade det gött. Det var ju skitkasst väder hela veckan och alla badhus i närheten var stängda men vi hälsade på folk och hade det allmänt mysigt.

Medeltidsdagarna susade förbi. Cina passade Tuva några timmar per dag så jag fick lite barnledigt och det var verkligen skönt att få bara vara Helle. Kunde gå och lyssna på Schelmish, ströva runt, slappna av.

Tuvas födelsedag blev också jättebra. Hennes mormor, bonusmorfar, morfar och vänner kom ja och CJ som först bara hade tänkt stanna en timme. Som tur var så stannade han i fem timmar till slut vilket jag tror att Tuva uppskattade enormt mycket. Hon hade ju inte sett honom på två månader. Tuva fick en massa fina presenter av allihop =) Den största var ju att hon fick eget rum. Jag, mamma, Christer och Tuva var på IKEA dagen före hennes födelsedag och vi byggde möbler för fulla muggar. På kvällen när Tuva hade somnat så släpade jag in alla hennes leksaker i hennes rum och ställde iordning allting. Hon undrade storögt var alla hennes saker var kan jag lova på morgonen efter. Först tänkte jag vänta med att låta henne komma in i sitt rum tills hennes mormor hade kommit men till slut kunde jag inte vänta längre så vid 9 tog jag med henne till dörren. Satte ner henne på golvet och öppnade dörren. Och vilka stora ögon =D Underbara gullunge. Hon var helt fascinerad. Hon älskar sitt rum. Hon kan gå dit helt själv och sitta och leka lååånga stunder och det enda man hör är hennes glada bubblande och något som rasslar, plingar etc. Helt underbart.

På måndagen efter hennes födelsedag var det dags att börja skola in henne hos dagmamman. Det gick löjligt bra. Vi hade tre veckors inskolning sedan började jag jobba. Vilket var nu i måndags. Första dagen hos dagmamman gick inte alls bra. Hon skrek ungefär 5 timmar av 6 som hon var där =/ mindre roligt men andra, tredje och fjärde dagen gick det jättebra. Hon började bli snorig i tisdags, på torsdagen när Cina hämtade henne (jag var på studiebesök i Motala med jobbet hela dagen) så hade hon feber. Så igår var jag hemma och vabade henne. Jag hade ju också feber och världens förkylning så det var bara skönt att vara hemma med henne.

Idag har vi inte gjort mkt alls. Jag ska göra chokladbollar. Jag är förkyld då är det synd om mig så jag får äta sånt skit =D Och det är lördag. Så nu tänker jag gå och göra chokladbollar. Ciao

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se