Direktlänk till inlägg 26 maj 2012

11 frågor

Av Helle Jonsson - 26 maj 2012 16:28


  1. Var skulle du helst vilja bo?

Jag vill bo någonstans runt Kungälv. Gärna lite lantligt men det får inte vara för långt till bussen eller mataffärer så jag inte har någon lust att åka en mil för att köpa ett pajet smör.


      2. Vad gör du helst på en ledig dag?

Umgås med min underbara dotter. Njuter av ledighet.


     3. Om du var tvungen att lämna landet, vart skulle du bege dig då?

Ja du. UK kanske. Jag vet inte riktigt. Jag har inte varit i så många länder.


     4. En regnig sommar eller en blöt vinter?

Det var pest eller kolera men jag får nog välja blöt vinter då trots att jag vill ha snörika vintrar. Varför? Jo för om det är en regnig sommar orkar inte jag med vintern lika bra.


     5. Du ska få finfrämmat, vad bjuder du helst på?

Ja... hmmm kladdkaka kanske?


     6. Om du skulle välja en uppsättning kläder som du ska ha på dig resten av livet, vad skulle du då ta på dig?

Vikingakläder.


     7. Om du var tvungen att nyutbilda dig, vad skulle du välja för utbildning/kurs då?

Hmmm. Svår fråga. Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag har ju några drömyrken att välja mellan. Veterinär kanske


     8. Hur ska en bra förälder vara?

Lyhörd för sitt barns signaler. Ge tonvis med kärlek, kramar, pussar. Göra sitt bästa för att själv ha en bra självkänsla så att man föregår med gott exempel på den punkten så att man bättre kan lära sitt barn att ha det. Finnas där.


     9. Om ni fick uppleva en sak i ert liv en gång till, vad skulle det vara?

DET var också en jättesvår fråga. Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag skulle vilja säga när min lillasyster föddes men jag var jättemagsjuk just då så jag får väl välja dagen när jag blev frisk så att jag fick följa med pappa och hälsa på min nya lillasyster på BB.


     10. Dator eller mobiltelefon?

Mobilen tror jag. Fast man kan ju faktiskt ringa via datorn också.  Hmmm


     11 .Varför bloggar du?

Så att de få som läser min blogg ska få veta lite vad som händer i mitt liv. Nu är jag skitkass på att blogga men ja ändå...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se