Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Har haft

Av Helle Jonsson - 31 oktober 2011 17:00

en jättemysig helg med mamma/Tuvas mormor här. CJ har jobbat hela helgen. Mamma kom i fredags och åkte hem idag. Vi har promenerat, handlat, IKEA:t, varit på stan, kollat marknad. Och inte ett enda kort har jag tagit kom jag underfund med idag. Man får ju skämmas. 

Sitter och håller tummarna på att pappas julklapp kommer fram hit ordentligt. Jag beställde en grej på en svensk hemsida, fick sedan ett mail om att dem inte kunde hitta denna artikel (hur kan man ha grejer på sin webshop som man inte har eller ens vet var den finns att få tag?) sedan fick jag spendera flera dagar på att försöka hitta en likadan på någon annan hemsida. Jag hittade en på en brittisk sida. Det tog fem försök innan beställningen gick igenom såpass långt att jag kunde betala eländet. Jag har inte fått något bekräftelsemail heller därifrån och jag fick inget beställningsnummer så jag har verkligen ingen som helst aning om hur det går med min beställning. Wuhu!!!


Jga är lite smått irriterad på att jag inte hittills lyckats hitta någon bra info om hur jag ska introducera särskilt allergena födoämnen i Tuvas kost. Jag försökte fråga en allergiexpert på internet. Jag skrev klart och tydligt jag undrar hur jag ska introducera särskilt allergena födoämnen i min dotters kost. Som svar fick jag att hon inte förstod vad jag menade. Suck igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se