Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Tjoho

Av Helle Jonsson - 24 oktober 2011 16:52

Dagarna går och man gör massor fast man inte för mycket alls. I helgen var vi till Falköping och fick på vinterdäcken på bilen och Tuva fick träffa farfar med bonusfarmor samt sin farmor för första gången. Hon fick även träffa CJs kusins fru. Det var en himla rolig människa. VAR kommer myten om den tysta norrlänningen ifrån egentligen? Jag har inte träffat en enda sådan. Varken manlig eller kvinnlig.

Vi passade även på att slänga in oanvända och urvuxna grejer till CJs syster som vi fått låna en massa kläder av. Men vi gick inte in eftersom näst yngsta dottern fick magsjuka under dagen. Så väskan ställde vi i trappen så fick S själv hämta upp den till lägenheten. Sedan åkte vi hem till CJs bästa vän Rob och de pratade lite medan Tuva fick äta. Vi åkte till donken och åt "mat" bara så att vi skulle klara oss hem. Så vi käkade lite och skjutsade hem Rob och så åkte vi hemåt. Var hemma runt 1-tiden.

Igår var vi hem till Fia och Danne. Det var dags för oss att bjuda dem på tacis för att vi fick låna Danne när vi köpte möbler på IKEA förut. Som vanligt jätteroligt att träffa dem och deras två barn.


Idag har jag rivit ut innehållet i två köksskåp. Jag tänkte om de kanske kunde ha Tuvas leksaker i sig. BLÄ för att en flaska smörjolja hade läckt ut i nedersta skåpet. Jag vet inte hur många gånger jag har tvättat mina händer nu och de luktar fortfarande av den där skiten =(

Tuva fick något sådant där rabiatgråtande så det enda som fanns att göra var att stoppa ner henne i bärschalen och hon somnade på en minut. Inte lätt att vara så liten.


Jag har börjat att handla julklappar. Jag tror att jag har köpt det jag vill köpa till Tuva så hon klar från min sida. Jag har beställt en liten grej till mamma, pappa och Monika ifrån Tuva samt att pappas julklapp ifrån Tuva har kommit. Pappas julklapp ifrån oss har jag beställt på nätet ifrån UK så håll verkligen en tumme på att den kommer fram. Jag letade i flera timmar efter den. Jag hittade den nämligen på en svensk sida först men jag fick ett mail ifrån dem om att hon inte kunde hitta den. Vaddå inte hitta? Och så föreslog hon mig att köpa en likadan fast med ett helt annat tryck och det blev ju helt fel så jag sa nej tack och letade vidare. Till slut hittade jag den där grejen och det var problem med beställningen så jag fick göra om den fem gånger innan det fungerade. Suck. Men till slut gick det. Och nej det kommer inte komma 5 exemplar av den. Det var bara en betalning som jag kom fram till och som gick igenom.


Vi har börjat på babysim och det var precis lika mysigt och bra som jag trodde =D Så en gång i veckan ska jag nu gå och bada med vår underbara dotter. Hon verkade också tycka att det var roligt i det jättestora badkaret, en liten pool, och med alla bebisar runt oss.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se