Direktlänk till inlägg 7 oktober 2011

Listomanen är på gång igen =)

Av Helle Jonsson - 7 oktober 2011 10:01

Hittade denna lista hos min vän Elin (reklam för hennes asbra blogg: http://superficialragdoll.blogg.se/ )


Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag äntligen fick träffa Catherine, Petter, Beatrice, Katja och Ronja igen. Det går alldeles för lång tid emellan.

Vad gjorde du kl 08 i morse? Jag sov.

Vad gjorde du för 15 min sedan? Åt frukost.

Det sista du sa högt? Jag älskar dig. Menat både till Cj och Tuva.

Det senaste någon sa till dig: Hej då. Älskar er. Cj som gick till jobbet.

Vad har du druckit idag? Lite äppeljuice.

Vad var det senaste du åt? Havrekuddar och ICA solhavre samt två vitaminpiller.

Vad var det senaste du köpte? Åh ett par jättefina regnbågsfärgade strumpbyxor till Tuva samt ett par regnbågsfärgade overkneestrumpor till mig själv. Jag älskar dem.

Vad är det för färg på din ytterdörr? 60-tals träfärgad...

Vad är det för väder hos dig nu? Småkallt, fuktigt efter gårdagens rejäla åskurladdning och nattens ösregn.

Godaste glassmaken? Åh det är ju helt klart sandwich. Ja de mjölkfria såklart som jag bara hittat i Sthlm och Malmö. I Göteborg finns dem inte att köpa. BLÄ. De finns i tre olika smaker. Vanlig vanilj, choklad och mint =D Minten är godare än det låter. Jag kan inte sluta äta dem.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Förälskelse ja, men kärlek växer fram

Sover du tungt? Förut gjorde jag det. Men inte sedan Tuva kom. Tror det är någon grej som är medfödd för mammor =)

Drömmer du mardrömmar? Det händer absolut.

Trivs du med ditt jobb? I fucking love this job! (Snor första delen av Elins svar då det passade mig också)

Favoritklädsel? Mina gothbyxor som jag har 5cm kvar innan jag kan knäppa. Samt mina pösiga jeans som det är två cm kvar tills jag kan knäppa. Jag har fått en viss förkärlek för tightare tröjor de senaste två åren men kan absolut uppskatta en riktigt stor tröja som man kan gosa in sig i också.

Favoritlåt just nu? The cult of noice

Vad ser du om du tittar till höger? CJs datorer och skärm. Köket.


Vad gör dig glad just nu? Just nu gör Tuva mig galet glad. Kärlek. Vänskap.

Vad ska du göra härnäst? Jag ska kolla om Tuva har vaknat och behöver bytas på.

Höger el vänsterhänt? Höger. Jag är hopplöst handikappad med min vänsterhand. Det är ju mitt eget fel eftersom jag inte tränar upp att använda den mer på finmotoriska saker.

Humör just nu? Trött. Lite småfrusen.

Favoritgodis? Choklad. Mörk choklad.

Kläder just nu? Vita linnebyxor och mitt vita amningslinne. Dessa underbara linnebyxor. Jag älskar dem. Det var syrran som introducerade dem i mitt liv.

Sommarplaner? Det är rätt långt tills nästa sommar men vi ska helt klart åka till Östbjörka på midsommar nästa sommar.

Hur många kuddar sover du med? Det beror på. Sista veckan har jag faktiskt bara sovit med en. Jag tror bäckenet håller ihop utan kuddar mellan låren och knäna nu =D Äntligen.

Morgon eller nattmänniska? Jag är B-människa. Jag nattsuddar mer än gärna och vill döda väckarklockan när den ringer på morgonen.

Vad är viktigast för dig? Men hjälp vilken svepande fråga! Den är ju som gjord för att svara "min familj och mina vänner" . Omöjligt att komma på något bra svar så det får bli en klassiker: att bli älskad, att få älska och att göra ett förbannat bra jobb. (Snor återigen Elins svar) Men jag lägger även till musik där.

Är du kittlig? Det beror på vem som kittlar mig. Hittills är det bara två-tre personer som lyckats kittla mig så riktigt kittlig är jag nog inte. Men man måste ju veta exakt var jag har mina få punkter.


Snarkar du? När jag är förkyld.

Stjärntecken? Vattuman. 

Äckligaste insekten? Jag kan räkna upp några stycken jag inte gillar MEN fästingar är det djur som jag får fullständiga äckelkänslor och panik när jag hittade på min kropp

Stökigt el välstädat? Jag har det gärna välstädat men det händer inte alltid. Nu har vi en bra ursäkt för att städa noggrannare iallafall med Tuva. Hon kommer ju snart börja pilla med saker och stoppa in grejer i munnen så då får jag och CJ hjälpas åt mer med det jag mest tycker om med städat hem - ett rent golv. Jag HATAR när det fastnar skräp under mina fötter. Detta får mig att bli skogstokig när det ligger bös på golvet. Isch.

Vad längtar du mest efter just nu? Ja just nu skulle det kännas gött att sova tolv timmar i sträck. Men saknar CJ som är på jobbet. Saknar mina familjer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se