Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011

Nu var det en stund sedan

Av Helle Jonsson - 25 augusti 2011 15:03

jag bloggade. Det har hänt massor sedan sist. Eller ja en sak men en STOR sådan =)

Pyret har kommit. Det blev som de flesta vet en tjej, en liten Tuva. Efter nästan fyra dygns latensfas och sedan nästan 6 timmar aktiv fas var det äntligen dags att krysta och få träffa det lilla liv som sparkat på mig på insidan i nio månader.

Vi fick en lite rolig kommentar på både förlossningen och BB. "Vi förlöser ju jättemånga barn varje år här men hon är ju söt på riktigt". Tror ni vi blev lite stolta? Jag hade självklart varit stolt över henne även om hon hade haft jättenäsa och väldigt deformerat huvud efter att ha blivit utpressad men det var iallafall roligt att höra =)


Nej nu ska jag faktiskt se om jag kan väcka dotra länge nog för att få henne att äta lite. Det var en lång stund sedan och vi behöver gå och handla men hon måste äta först.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se