Direktlänk till inlägg 22 maj 2011

Trevliga saker med att vara gravid

Av Helle Jonsson - 22 maj 2011 20:04

Det har varit ett evigt gnällande på mig om osmickrande saker med graviditeter.

MEN här kommer nu några bra =)* När pyret blir tillräckligt stort börjar man känna buffar därinne. Detta kan vara smärtsamt, särskilt när buffandet är mot ens urinblåsa men desto mysigare är det ju när det är buffas åt dem andra hållen i magen. CJ har kunnat börja känna buffande nu och han blir lika glad varje gång.


* CJ påstod här tidigare idag att jag har fått tätare hår! Det brukar tydligen vara tvärtom. Jag tycker mitt hår ser lika platt och tunt ut som vanligt men han säger att det blivit tätare och det låter trevligt så jag väljer att tro på detta och hoppas dessa nya hårstrån sitter kvar sedan =)


* Folk påstår att man lyser. Även de dagar man bara vill stanna kvar under täcket och sova bort resten av dagen säger folk att man ser så pigg och fräsch ut.


* Gravidmagar är vackra.


* Ja det finns säkert fler saker men hjärnan är lite sömnig.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se