Direktlänk till inlägg 22 januari 2011

Fredag

Av Helle Jonsson - 22 januari 2011 14:49

Ja det var ju igår =)

Igår var det dags för min lunch på tu man hand med chefen. Vi fick en ny chef före jul och han vill lära känna oss allihop lite bättre så han har bokat in lunch eller frukost med var och en. Bra grej.


Sedan jobbade jag tills huvudet började hitta på egna saker. Då kände jag att det var dags att åka hem. Så jag åkte hem. Tog ett kort bad. Började sortera tvätt. Vi har MYCKET tvätt. Sedan plocka ihop den sorterade tvätten, ner i tvättkorgarna och in i tvättmaskinen. Gjorde rent badkaret och handfatet. Dammsög. Svabbade golv. Diskade. När vi var klara kände jag att jag ville verkligen INTE laga mat så jag köpte faktiskt pizza till oss och för första gången på över ett år drack jag läsk. Köpte en burk fanta var till oss. Nyttigt som fasen. Hrm. Till mitt försvar kan jag ju säga det igen, jag har inte druckit läsk på över ett år. Läsk är äckligt. Det är för sött.


Lördag.

Lat förmiddag. Lunchen står i ugnen och på spisen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se