Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Jag känner mig

Av Helle Jonsson - 21 november 2010 19:23

jobbig mot mina hyresvärdar just nu.

1. För deras luddiga och motsägelsefulla information vi får kring våra uteplatser där det ena veckan ska ersättas skadad vegetation men veckan efter har dem aaaaaldrig sagt något sådant, ena vecka ska ingen ha staket men alla häck för att nästa vecka ska INGEN ha varken staket eller häck.

2. Vi har skitkass inomhusluft som gör våra lungor kassa.

3. Nu har kylskåpet pajjat så vi fått slänga mat för iaf 200kr. Vi kan inte ha frukt och grönt i kylskåpet, trots att kylvredet står på det näst varmaste som går att ha utan att stänga av kylen så fryser nämligen frukt och grönt så de blir oätliga.

Vi har inte den ekonomin så att vi kan slänga mat.


Idag har jag dammat hemmet. Glott på tv. Bokat in ett spinningpass. Ätit mat. Ätit popcorn (mindre bra med tanke på hur mkt kolhydrater det är och jag är kolhydratsmissbrukare och kan inte äta en näve popcorn utan det slutar med att jag missbruksfrossar och trycker i mig 2 liter popcorn)


Imorgon börjar CJs praktik. Håll för bövelen en tumme på att hans arbetstider fungerar så att han kan köra mig till bussen och sedan hämta mig där. Vi har inte råd att köpa svindyra månadskort och det kostar mig 50kr om dagen att åka på kontantkort. Jag får ju betala hela resan trots att jag har årskort för Gtb. VT och Kungälvs kommun har väldigt konstig syn på sina resenärer och att de på något sätt måste anse det ekonomiskt och miljömässigt försvarbart att jag sparar 4000-6000kr per år genom att åka bil de tre kilometrarna hemifrån ner till Eriksdal där jag kan åka på årskortet. Det är SJUKT.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se