Alla inlägg under augusti 2010

Av Helle Jonsson - 22 augusti 2010 15:11

Men nu är det ett block på spel. Det ser ut som en munkjacka. Vilket många av er säkert listat ut att jag bara jätteälskar. Dessa tröjor med en luva och en ficka på magen.


http://www.bloglovin.com/m/1847866/117983128/fb/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnBldHJpc2Vucy5ibG9nZy5zZSUyRnRvdW
NoYW5kZ28lMkYyMDEwJTJGYXVndXN0JTJGdGF2bGluZy1mb3It
dGplai1raWxsZS5odG1s

Av Helle Jonsson - 19 augusti 2010 18:35

Seg dag. Det kändes som om den aldrig skulle ta slut. Trodde jag skulle få spunk varje gång jag tittade på klockan. Sen tog dagen till slut slut. Tog vagnen upp till Hjalmar och väntade på Grön som var sen. Kö på motorvägen. Knökfull buss så hälften fick stå. Jag är hungrig men har INGEN lust att laga mat. Ingen inspiration alls. Jag vill ha färska grönsaker. Lön nästa vecka. Tur det. Finns inga färska grönsaker i mitt hem. Tralalala.

Av Helle Jonsson - 18 augusti 2010 08:05

Igår cyklade jag till jobbet. När det var dags att åka hemåt var jag så sugen på att röra mer på mig så jag cyklade hem också! Tog det väldigt lugnt. Glömde tittade på klockan när jag kom hem så jag vet inte hur lång tid det. Ah well. Skit samma. Jag tog mig hem och jag har idag onsdag inte ont i knäna så det verkar hittills som att kroppen höll =D vågen.

Av Helle Jonsson - 16 augusti 2010 06:15

det är ingen rolig kombination. Att ha PMS och att gå upp kl.6 på morgonen när ens kropp är byggd för att sova mellan 00.00-09.00 Hur mkt jag än kämpar så kan jag väldigt sällan somna före 21.45 som jag behöver göra för att få de 8 timmar min kropp kräver av mig för att fungerar som den ska ordentligt.


Fick PMSpanik över mig själv igår. Så det var ingen lätt uppgift att skriva i må bra boken. Jag gjorde ett tappert försök men misslyckades kapitalt med det. De två sista orden jag skrev var Fuck it. Det var oerhört varmt i sovrummet. PMS gör att kroppen svullnar upp och jag svettas som en gris ändå även om det inte hade varit apvarmt i sovrummet. Bytte lakan eftersom de behövde bytas ut. Var sur över ingenting. Det gick över hyfsat snabbt. Lyckades somna inom 2 timmar iaf. Jag kom i säng 21.45 då jag egentligen hade behövt sova.


Just nu svettas jag trots att det inte är apvarmt i lägenheten. Dags att dra på sig skorna och gå ut till bilen som idag är mitt fordon ner till E-dal.

Av Helle Jonsson - 14 augusti 2010 10:14

Gång på gång lurar jag mig själv att nu har nog läkarna här i Sverige skärpt till sig, att de numera gör tester på barn och ungdomar som är ofärklarligt sjuka och att läkarna numer lyssnar på föräldrarna MEN gång på gång blir jag motbevisad. Min kompis dotter ska i princip vara medvetslös och på väg att dö av syrebrist innan läkarna vill hjälpa henne och nu hittade jag det här på aftonbladet.se http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7615794.ab

SJUKT är vad det är. De sa samma sak om mig. Jag hade magflunsa, jag hade svaga nerver, jag hade magkatarr. Inte en ***** läkare ville lyssna och ta ett allergitest eller några andra tester alls utöver att kolla så mitt järnvärde var bra. Tio år. Jag vet inte om jag någonsin kommer att lyckas komma över att läkarna ignorerade oss i tio år. Jag är så oerhört tacksam för läkaren som till slut räddade livet på mig. Han som sa de där tre magiska orden. Det. Är. Mjölkallergi. Hade jag inte fått höra dessa ord hade jag varit död nu. Hade jag inte dött av näringsbristen hade jag själv tagit livet av mig för jag orkade inte vara sjuk längre. Tusen miljoner jättetack till den vikarierande läkaren som var den första läkaren i mitt då tolvåriga liv som lyssnade på vad vi sa. Jag kan aldrig tacka honom nog. Och jag vet inte ens vad han heter.

Av Helle Jonsson - 13 augusti 2010 12:17

När vi var i Dalarna så beställde jag en räkmacka. Jag fick en räkmacka... Med såna där äckliga burkräkor som inte smakar någonting.

Vi var på en restaurang och åt havets symfoni med min far. Jag kan nästan slå vad om det att det var såna där portionsfrusna bitar lax de hade sjurit i bitar och stek/grillat tills de blev torra. För laxen var torr. Liksom tonfisken. Jag trodde att när jag gick på restaurang skulle jag få riktigt räkor till något som kallas för havets symfoni... Det var äckliga burkräkor. Jag blev besviken. Ja det blev jag. Jag har blivit bortskämd.

Sån där portionsbitslax kan man använda om man inte steket den torr, jag föredrar att ha den i soppor, grytor odyl eftersom den blir så torr...


Ryser vid blotta tanken av att sitta och skala såna där frusna kräftor ifrån kina och allt var de nu kommer ifrån. Havskräftor hitåt pleace! Sjökräftor nej tack.


Bortskämd bortskämd bortskämd. Håhåjaja.

Av Helle Jonsson - 10 augusti 2010 20:32

Elin ( http://superficialragdoll.blogg.se/ )


Smeknamn: Helle, Hellgirl

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Jag har ett helt kassettband (jag har numer äntligen en kassettbandspelare men inte sladdarna som krävs) med depplåtar... Fear Factory kan vara bra också att avreagera sig med... Era ger mig sorgliga minnen ifrån gymnasiet


Beroende av:
Musik! Mina familjer CJ inräknat! Mina vänner! Kärlek!


Vad tror folk om dig?
Att jag är en jobbig jävel som inte fattar någonting och som inte är värd att lära känna har jag fått veta. Men att när de gett mig en chans så har dem upptäckt att de hade inte helt rätt... Okej jag har inte världens högsta IQ men det har inte du heller!!!! =)


Stämmer det?
Nej


Vad får du oftast komplimanger för?
Jadu. Det var så länge sen jag fick en komplimang av någon annan än CJ. Men dem i min bekantskapskrets brukar gilla mina kläder.


Hur imponerar man på dig? Med självdistans, humor och mod nog att inte vara perfekt. (Snor Elins svar rakt av eftersom det var ett väldigt bra svar)


Brukar du skratta för dig själv?
  Åt mig själv alldeles för ofta. För mig själv är olika. Idag kom jag på mig själv med att sitta och nästan småfnittra över något roligt jag kom att tänka på. Vad minns jag inte nu.


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"På centralen klockan?"

Har du haft sex idag:
Nej


Hur svarar du i mobilen:
Det beror på vem som ringer. Oftast är det Ja det är Helle eftersom de flesta känner mig som Helle. Ringer pappa svarar jag oftast på samma sätt han gör när jag ringer. Mmmm hej hej


Vem ringde du senast?:
CJ


Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att de skulle åka ut till Danne och kolla om han hade en sån hylsnyckelgrej som behövdes till bilen.


Antal timmar sömn inatt:
Knappt 6 tror jag. Inte bra med tanke på att min kropp kräver minst 8.


Sov du ensam:
Nej


Brukar du komma i tid:
Ja, jag tycker det är respektlöst att vara försenad ofta. Okej om det sker någon gång ibland men när det är varje gång är det bara respektlöst mot den som bjudit in en.


Hur känner du dig nu:
Trött och seg.

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart.


Vad tycker du om fötter:
Läskigheter, men jag har inte fotfobi


Vad saknar du:
Tålamod.


Hade du en bra kväll igår:
Jo, den var väl okej.


Favoritdryck på morgonen:
 Te och juice


När brukar du oftast gå och lägga dig: Eftersom jag är väldigt morgontrött och har svårt att ta mig ur sängen och kroppen kräver min 8 timmars sömn måste jag lägga mig redan 21 för annars är jag helt förstöd i kroppen när klockanj*****n ringer kl.6


Är du blyg?:
Emellanåt


Sysslar du med någon idrott:
  Jag cyklar till och från jobbet?! Vill hålla på med hästar men det är för dyrt.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Förälskelse kanske men kärlek är något som uppstår när man lär känna personen ifråga.

Har du spytt offentligt:
Om man räknar en tågtoalett där det bara var jag. Annars nej, inte som jag kan komma ihåg.


Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha gissa det du =D

Är du nöjd med ditt liv:
Fläckvis. Men jag vet vad jag kan förändra och att bara jag kan göra det. (snor återigen Elins svar som var klockrent)

Är du bortskämd:
Jag blev anklagad för att vara det en gång men jag har köpt allting för egna pengar, samlat på mig från julklappar och presenter under flera års tid.


Vad gör du i morgon:
Går ur sängen. Blir skjutsad till bussen (vanligtvis kör jag själv när jag har bilen dit men de ska byta termostat på den imorgon så då behöver den vara kvar hemma), åker buss, hämtar ut pengar, tid hos Kaj i 1,5h, sedan ska jag jobba som vanligt och efter jobbet är det teprovning om inte någon mer i familjen blir sjuk.

Vad är det värsta du vet?:
Trångsynthet. Okunskap kan vara oerhört läskigt.


Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Ja. Det har jag absolut.


Vad är det finaste du fått?:
Materiellt är det nog faktiskt de två solverringarna jag har haft på mig dygnet runt i x antalet år nu. Känslomässigt är det ju kärlek utan tvekan.

En speciell dag du minns:
Jag minns att vi satt och tittade på barnprogram och mamma föste in oss i bilen helt plötsligt när morfar hade somnat in.


Du samlar på:
Smeknamn, The Simpsons-säsonger, mjukisdjur (ja jag är 28 år gammal och samlar fortfarande på såna), älskar böcker.... Roliga badankor!

När grät du senast: Det du.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Säga f*ck you till CSN för både mig och CJ, spara pengar så jag något århundrade kan köpa ett hus.

Vill du gifta dig:
Borgeligt på Ale vikingagård en midsommarmidnatt

Vill du ha barn:
Nej! Och barn vill inte ha mig.


Är du musikalisk?:
Jag är estetisk men har tyvärr inte tålamodet att sitta flera timmar i veckan med instrumenten jag vill kunna spela och jag har ingen sångröst men älskar att sjunga.

 
Vad dricker du helst när du är törstig: Östbjörkavattnet är ju nummer ett. Annars får väl annat kranvatten också duga antar jag.


Bor dina föräldrar tillsammans:
Ja. Inte mamma och pappa men mina föräldrar bor ihop ja. Förutom pappa och Åsa som är särbos just nu

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.


Biter du på naglarna:
När jag är stressad och när jag inte mår bra i själen.

Så..sno listan du med. In med den i din blogg så man får rota lite i detaljerna...

Av Helle Jonsson - 8 augusti 2010 18:58

Jag älskar mitt jobb. Jag stormtrivs där och har roliga arbetsuppgifter. Jag har haft semester i fyra veckor. Varför känner jag mig då inte redo att gå tillbaka till jobbet imorgon? Jag vill inte gå och lägga mig kl.21 för att ta mig ur sängen vid 6. Jag vill inte äta tråkiga matlådor.


Det är tur att jag älskar mitt jobb så mkt att det blir värt att lägga sig kl.21 för att ta sig ur sängen kl.6 och att äta tråkiga matlådor. Annars hade jag väl också fått gilla läget men det blir lite lättare med allt det där lite mer jobbiga när man vet att man tycker om sitt jobb och sina kollegor. Snart kommer det ju dessutom en ny till våran avdelning. Spännande värre. Och snart är det dags att ha 5 dagar semester igen för att umgås med Cissen och hennes yngsta dotter

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards