Alla inlägg under juni 2010

Av Helle Jonsson - 28 juni 2010 09:57

utanför mitt jobb just nu. Götheborg håller på att lägga till =D


Förhoppningsvis kommer det att börja rasa in MMSbilder ifrån min mobil här snart.

Av Helle Jonsson - 26 juni 2010 20:25

Långhelg. Känns som att det är söndag eftersom jag var ledig igår. Och idag var jag ute i Ytterby hos Fia och Danne och byggde möbler. Detta brukar göras på söndagar så jag blir inte förvånad om jag får totalpanik imorgon när jag vaknar och tror att det är måndag och jag jättesen till jobbet.


Vi var hos Hanssons igår och åt lite middag. Mycket trevligt. Såg på film efter maten. Faintheart tror jag den hette. Ah den var helkul =) Handlade om en kille som hade ett tråkigt jobb, som slogs med svärd i en liten förening. En dag tröttnar hans fru på honom för att han sätter svärdsfajterna framför allt. Han missade ju tom sin svärfars begravning. Det var droppen.

Ah den var helt klart sevärd om man gillar medeltidsvärlden.


Idag vattnade på häckplantorna som åkte ner i jorden igår. Solade en stund på vår öken, gräsmattan är bortplockad pga en tidigare sanering och det nya gräset är inte sått ännu. Dem är så oerhört snabba på sånt och det här med planering... Suck. En person säger dem till att jo alla ska ha häckar. Gå och köp det. Till en annan säger dem att de ska köpa in häckarna så att alla får samma sort och det blir mer enhetligt. Ingen info hittills om när de har tänkt att så nytt gräs. Ingen info om när vindskydden ska komma. Inte ett pip. Blä. Jaja det är ju bra att de har insett att egna gräplättar, häck och vindskydd kan göra gården ännu mer attraktiv än vad den redan är. Önskar de kunde byta ut de fula fasaderna

Av Helle Jonsson - 25 juni 2010 11:24

Igår kom vi underfund när jag var hos Kaj att det har smugit sig på en smula högmod i mig. Men det har jag vetat innerst inne ett tag men inte velat erkänna det för mig själv. Jag stör ihjäl mig på folk som gnäller, anser att man inte kan ändra på sig, att beteenden är nedärvda i gener och därmed inte kan göras något åt. Jag fixar inte att lyssna på sånt just nu. Folk som tar beslut och tror att bara genom att göra den här grejen så kommer ALLT att lösa sig. Riktigt så enkelt är det inte. Hade beslutet varit att jobba på sin självkänsla och sluta låta folk trampa på en så ja då hade det nog fungerat om man verkligen lagt ner tid på det men ja... Nej...


Just nu pågår mkt i mitt liv som jag inte begriper mig på och som jag stör mig väldigt mycket på.

Av Helle Jonsson - 24 juni 2010 12:14

Just nu har jag funderingar över hur jag ska lösa några energitjuvar som jag inte kan ta bort ur mitt liv hur som helst. Tur jag har Kaj-tid idag så jag kan fråga om han har några bra tips på hur lösa garnnystanet i min hjärna som trasslat till sig.


Ibland undrar jag vad folk tänker med. Och varför dem inte är villiga att förändra sig. De säger dem är trötta på sin vardag och det sätt de beter sig men dem kan inte vara det på riktigt eftersom de hittar på än den ena än den andra ursäkten för att slippa förändra sig. Ja det är jobbigt under processen men sanningen är att det går åt mer energi till att gå runt och sura än att gå runt och vara glad.

Det är inte bara en person som är på det sättet runt mig utan det är snarade 5+. Flera av personerna har fått olika må bra böcker som dem inte ens har öppnat trots att de påstått att jo nu vill jag förändras.  

Den ena kan förvänta sig en sommarpresent av mig i form av boken Att välja glädje för jag är så fruktansvärt trött på allt gnäll ifrån den personen så det står mig upp i halsen. Ja läser du det här senare när du fått boken så förlåt men det är verkligen asjobbigt att lyssna på hur pestigt allting är HELA tiden. Jag har undrat många gånger varför är du aldrig glad? Egentligen på riktigt? För det är inte den och den personens fel att du är på dåligt humör jämt, det är du själv som väljer att stanna kvar i den känslan.

Av Helle Jonsson - 24 juni 2010 12:07

Jag H-A-T-A-R fotboll. Kan man sjukskriva sig för att slippa höra bla bla fotboll bla bla fotboll bla bla bla fotboll varenda fika- och lunchrast? När tar skiten slut så man slipper eländet?

Av Helle Jonsson - 23 juni 2010 20:41

Jag fick ett erbjudande av Miran, dessvärre känner min kropp att de borde ha fått semester för två veckor sedan så jag har inte mkt energi för tillfället så vi hamnar hos några vänner i Kungälv men tack för erbjudandet!!!!!


Idag fick vi sommarlunch på jobbet. Det var:

Färskpotatis med dill

Räksallad med matvete och grönsallad

Någon röra med mjölkprodukter och laxbitar

Någon sorts sill som innehöll mjölkprodukter

Varmrökt lax


Jag fick istället för böset med mjölk

två stora skivor med gravad lax

senaspssill.


Till efterrätt blev det jordgubbar med glass. M ringde mig och frågade om jag ville ha Tofu line eller Oatly. Självklart tog jag Oatly eftersom jag inte är helt förtjust i Tofu line. Smakar ju smör. Bläsch.


Mådde prima.

På eftermiddagsfikat åt jag fyra jordgubbar varav minst en av måste ha varit kass. Helt plötsligt var jag tvungen att rusa på toa. Där var jag fast en bra stund. Sedan fick jag gå på toa var tionde minut i 1,5 timme. Sedan mådde jag bra igen. Cyklade tom hem utan problem. Mycket mysko.

Nu ska jag lägga mig i sängen och fundera på om jag har några rädslor att ta upp med Kaj. Det är småklurigt att identifiera rädslor.


Tänk om man kunde tvinga folk att gå KBT. Det finns ett par som VERKLIGEN behöver det. Men men. Så länge dem inte vill förändras så är det ju ingen idé

Av Helle Jonsson - 23 juni 2010 09:15

Såhär låter det på fikat:

Bla bla bla fotboll bla bla bla fotboll bla bla bla fotboll.

Jag asvskyr fotboll. Från botten av mitt hjärta totaldissar jag allt som har med fotboll att göra. Jag har aldrig tyckt om det och lär inte göra det heller.

Jag har inget jag har lust att prata om särskilt heller så jag gav upp och gick tillbaka till mitt rum. Vila öronen ifrån fotbollar och tips.


Annars ser jag fram emot en långhelg. Jag har verkligen inte minsta lilla gnutta aning om vad i hela friden vi ska göra på fredag. Förra året planerade jag att vi skulle ta oss uppåt dalarna i midsommar men det blev inte av. Jaja i värsta fall får vi väl sitta hemma och tråka. Eller ta bilen och åka iväg en sväng. Ja vi får se helt enkelt.

Skulle inte ha något emot att tillbrina en solig dag på Ale vikingagård. En midsommaraftonsnatt därute.

Av Helle Jonsson - 19 juni 2010 22:34

jag har lyssnat jag har kommenterat kläderna på gästerna.

Jag blev glad av att se prins Daniel visa lite känslor under vigseln. Annars känns det lite som han haft stenansikte eller något.


Min älskade cykel är hemma igen. Igår blev den ÄNTLIGEN klar för hämtning. Så CJ fixade detta när jag var på jobbet och hade cleaningparty. Det blev SÅ JÄKLA SNYGGT i entren och det kommer bli ännu snyggare när vi får upp loggan!!!!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards