Direktlänk till inlägg 24 juni 2010

Ja jösses

Av Helle Jonsson - 24 juni 2010 12:14

Just nu har jag funderingar över hur jag ska lösa några energitjuvar som jag inte kan ta bort ur mitt liv hur som helst. Tur jag har Kaj-tid idag så jag kan fråga om han har några bra tips på hur lösa garnnystanet i min hjärna som trasslat till sig.


Ibland undrar jag vad folk tänker med. Och varför dem inte är villiga att förändra sig. De säger dem är trötta på sin vardag och det sätt de beter sig men dem kan inte vara det på riktigt eftersom de hittar på än den ena än den andra ursäkten för att slippa förändra sig. Ja det är jobbigt under processen men sanningen är att det går åt mer energi till att gå runt och sura än att gå runt och vara glad.

Det är inte bara en person som är på det sättet runt mig utan det är snarade 5+. Flera av personerna har fått olika må bra böcker som dem inte ens har öppnat trots att de påstått att jo nu vill jag förändras.  

Den ena kan förvänta sig en sommarpresent av mig i form av boken Att välja glädje för jag är så fruktansvärt trött på allt gnäll ifrån den personen så det står mig upp i halsen. Ja läser du det här senare när du fått boken så förlåt men det är verkligen asjobbigt att lyssna på hur pestigt allting är HELA tiden. Jag har undrat många gånger varför är du aldrig glad? Egentligen på riktigt? För det är inte den och den personens fel att du är på dåligt humör jämt, det är du själv som väljer att stanna kvar i den känslan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se