Alla inlägg under april 2010

Av Helle Jonsson - 24 april 2010 13:26

är inte helt lätt.

Man känner sig gosig men klarar inte riktigt av närhet.

Man blir överdrivet hungrig men blir illamående av att stoppa mat i munnen.

Man känner sig fet och äcklig.

Man får en massa finnar.

Man får inte plats i BHn längre under några dagar.

Man blir lite lätt oberäknelig med humöret och blir arg/ledsen för ingenting.

Man blöder en vecka i sträck utan att dö - visst är det lite läskigt ändå? =)

Av Helle Jonsson - 23 april 2010 21:47

Nu var det ett tag sedan det kom in ett vettigt inlägg.


Vad har hänt i mitt liv sedan förra gången?

Jag fick till en hyfsad 80-tals punkrockare av mig och håret förra lördagen till festen.

God mat. Trevligt folk. Kroppen bad mig egentligen stanna hemma men kände att jag ville verkligen gå. Det fick jag sota för som f*n måndag-onsdag då jag var tvungen att stanna hemma i soffan istället för att jobba.

Björn drog av en bult på ena bakhjulet när han bytte däck. Tänker han betala för skadan han åstadkommit? Inte f*n. Helle är inte helt glad över det. Har man sönder någon annans saker då betalar man för det man förstört tycker jag. Men men. Det är bara att hoppas att allt håller tills vi ska uppåt i sommar så Christer får hjälpa oss byta ut böset.


Var på styrelsemöte igår. Var hyfsat produktivt. Fick pratat igenom det vi behövde prata igenom. Hann med en mugg te och ett gott skratt över att av alla bröd Hannah fastnat för så var det hårdbrödet som bakas i Koppardalen i Avesta =D


Idag har jag jobbat, haft sönder min handväska så nu är jag helt utan, köpt present till Danne, handlat mat, ätit tråkig mat ifrån Sarinas. Jag tycker det är så synd, innan de gjorde om hade dem jättegod mat. Sedan renoverade dem och bytte meny. Den nya menyn är inte alls lika god som den förra. Maten luktar godare än vad den smakar. Min rätt var torr och tråkig.


Nu funderar jag på att gå och lägga mig så kroppen får den vila den kräver av mig.


Ha en bra helg allihop

Av Helle Jonsson - 17 april 2010 09:29

Eftersom min jobbarkompis hade slängt sin krustång och CJ har slängt hårmoussen som jag behövde så sitter jag med skitfula små flätor här och där i håret och hoppas de ska krusa till håret tillräckligt och hålla sig tills ikväll. Men jag vet hur mitt hår är, jag tar ur flätorna och jag har pudelfrippa i ca 5min sedan blir det spikrakt igen. Wuhu för sprikrakt tunt hår. Snaaaaaaaaaaaaaaark.

Av Helle Jonsson - 15 april 2010 18:16

blir det buss hela vägen till och från jobbet. Cyklat hela veckan och nu tycker mina luftvägar att jag överansträngt dem. Vad roligt det är att motionera och försöka få kroppen i trim. Vad tacksamt det känns när man blir krasslig så fort man ens tänker tanken att röra på sig.

Av Helle Jonsson - 14 april 2010 18:37

Jag är så trött på a-kassorna. De tar femtiolva jäkla år på sig att skicka iväg ett beslut, oftast så efterfrågar de först ett papper, man frågar ska jag verkligen bara skicka in det här papperer? Ja svarar dem. Man skickar in papperet och några veckor eller månader senare kommer det ett brev att du ska skicka in det här och det här och det här också. Sedan tar dem ytterligare aslång tid på sig att höra av sig medan den som ansökt om pengar sitter hemma och får magsår för att hen inte har några pengar.

Nu har CJ väntat i över en månad på beslut. Och det händer inte ett jävla skit.

Förlåt men jag är verkligen grinig. Det skulle vara SÅ skönt att få lite ekonomisk hjälp så att han först får använda upp de sista dagarna han har att stämpla och sedan förhoppningsvis kan få sån där lönegaranti.

Hm

Av Helle Jonsson - 13 april 2010 06:17

Jag TROR att min kropp har börjat komma ikapp sig nu med det här med sommartid och grejer. Jag känner inte för att mörda någon, känner mig på rätt bra humör faktiskt. Lite småseg ja men inte alls så som de senaste veckorna varit.

SUR

Av Helle Jonsson - 12 april 2010 19:33

Titt som tätt stängs varmvattnet av. Nu är det vattnet iskallt igen sedan några timmar tillbaka. Så j*****a roligt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards