Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Tjoho

Av Helle Jonsson - 27 september 2009 11:01

Jag har lämnat in min ekonomiska redovisning till revisorn. Hon ska ta itu med den i början av veckan har hon lovat så förhoppningsvis kan jag lämna in grejerna om bara några dagar. Håll en tumme. Snälla.


Igår var vi och såg Flickan som lekte med elden. Den var bra. Vissa scener var självklart omgjorda, åtminstone en av dem var tvunget att bytas ut annars hade folk som inte läst boken suttit och undrat jahaaaaaaaaaaa och HUR kunde han veta det där? Man ser ju liksom inte tankarna huvudpersonen har när den filmas. Det var en bra lösning tycker jag.


Efter filmen gick vi till Sukho Thai och åt deras underbara mat. Ja jag åt samma sak jag ätit där varje gång jag varit där men det är ju en GOD rätt. Blandade grönsaker, grön chili, kokosmjölk och deras underbara tofu!

Sen gick vi och hämtade bilen som stod i jobbgaraget. Jag jobbade några timmar före bion!


En jobbig sak är att jag är säker på att jag la 60kr i ett par byxor men de ligger inte där längre. Suck. Jag vet inte var jag gjort av dem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se