Alla inlägg under maj 2009

Av Helle Jonsson - 9 maj 2009 09:20

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5104151.ab


Jag tycker ändå att hon ska betala VARTENDA öre hon kostat. Mest tänker jag på att det kanske fanns någon utanför sjukhuset som verkligen behövde den platsen hon tog upp. De har oerhört puckade konstprojekt nuförtiden. Förstöra en t-banevagn - som idioten naturligtvis kom undan med trots bevis. 

Spela psyksjuk och kosta samhället pengar i onödan och förhindra riktiga patienter att få vård. 

Av Helle Jonsson - 8 maj 2009 22:32

Dagens jobb var inte världens roligaste. Satt helt desperat efter att få göra något roligt efter jobbet. Smsade min kära sambo: Ska vi åka ut till Hannah idag? Hannaflickan har praktik/jobb på Vävra keramik. Sagt och gjort. Vi handlade lite. Åt lite grann och så åkte vi ut till Vävra.

Det var en liten mysig keramikverkstad där man även gjort en caféhörna som Hannah bakar till och säljer. http://www.vavrakeramik.se/ 

De kan skaka fram mjölkfria bakverk utan problem. Hannah har lärt sig väldigt snabbt vad hon kan ersätta med vad så det blir supersmarrigt. Hennes bakverk är farligt goda.

Jag ska absolut försöka sprida ryktet om cafét. Känner inte så många utanför föreningen...den enda på jobbet som bor i närheten är M. Hans son var mjölkallergiker förut...kan ju tipsa dem om cafét iaf. Dem åker ju den vägen ibland av naturliga skäl.

Jag och CJ fikade två jättebullar och lite té som smakade jäääääättegott. Men eftersom vi har väääldans massa téer hemma redan tillät jag mig inte att köpa någon mer idag. Vi har väl runt 40 tésorter...

Köpte även en av Helens vackra muggar. Den var jättefin och precis lagom storlek för mina téstorlekar. 



Jag har sovit alldeles för lite den här veckan. Jag ska  lägga mig före 21 idag har jag sagt varenda dag. Det tidigaste jag hamnat i sängen har varit 21.30 och sen har det tagit aslång tid innan jag somnat. Inte stressat mer än vanligt. Så jag vet inte riktigt varför det kinkar just nu.


Jag ska iaf gå och lägga i ett rent lakan i sängen nu och nanna kudde. 


Ha en bra helg allihop.

Nattis

???

Av Helle Jonsson - 6 maj 2009 15:20

Ja alltså om en älgjägare ser en häst ute i skogen och tar fel det kan jag förstå...Därför är det ju inte heller lämpligt att rida i skogen under älgjakt.

Däremot har jag nog ärligt talat lite svårt att se likheten på ett vildsvin och en shetlandsponny....  http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=493295 

Och jag har bestämt minnet av att min jobbarkompis sa att under utbildningen för att ta jägarexamen får de lära sig att man skjuter inte på något om man inte är helt säker på att det är just det djur man jagar som man siktar på...

Av Helle Jonsson - 6 maj 2009 06:39

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5076184.ab


Ska de krävas att åklagaren och domaren själva är vittne till brottet nuförtiden? Det stod om ett våldtäktsdåd förut. Det fanns vittnen, bevis och hela köret. Nej det lades ner i brist på bevis. Våldtäktsmän frias trots att det finns tillräckligt för att fälla kräket men istället går han fri på gatorna och kan fortsätta. 

Jag lovar de kommer fria den där andra "konstnären" också. Jag tycker dessa elever som förstör ska betala vartenda öre det kostar att reparera skadan på tunnelbanana och den "psyksjuka" eleven ska betala vartenda öre hon kostade. Hon tog upp en vårdplats någon annan med stor sannolikhet behövde, hon kostade samhället pengar för polis, vård, transporten osv. VARTENDA öre ska betalas av dessa elever. 

Men de kommer naturligtvis att frias. Det är ju Sverige. Varför skulle brottslingar få straff här?

Av Helle Jonsson - 3 maj 2009 09:46

Lördagens äventyr:


Vaknade. Åt frukost. Såg lite på tv tills CJ vaknade. Vi drog ut och cyklade ett varv.  Jag andas "fel" när jag cyklar. Jag spänner magmusklerna och när jag gör det kan jag inte andas med magen och när jag inte kan andas med magen känns det som att jag inte får tillräckligt med syra så gissa vad jag ska träna mig på när jag cyklar ett tag nu!!! Just det, träna andningstekniker.


CJ åt lite frukost och sedan började vi gör aoss iordning för att åka ut till Ale vikingagård. 

Vädret var verkligen underbart. Precis lagom varmt. 

Barnen sprang omkring och lekte. Det gjordes mat. Det gjordes mjukt tunnbröd. Det poiades. Det shoppades. Ah det var helt underbart. Väl spenderade 6 timmar kan jag lova er. Vi åkte hem först när det var dags för banketten. VI var inte anmälda till den och allting innehöll grädde =) så då åkte vi hem och gjorde pastasås och spagetti. Såg klart på Futuramafilmen vi började titta på förut. 


Undrar vad det är för väder idag?




Söndag. Nytt företag startat i Kungälv http://www.coachavision.se/welcome.aspx

Av Helle Jonsson - 2 maj 2009 09:19

på Maggan och Jonnys i Ta bort den. En av mina favoriter. Tårarna rinner. Inte av att jag är ledsen utan för att jag skrattar så mkt. Den är så himla kul =D


Vad händer annars?


Igår.

Vaknade. Åt. Låg i solen och läste. Det var helt underbart. Snart blev det dags att åka in till Göteborg eftersom vi skulle på bio. Monsters vs aliens i 3D. 

90% av filmen var som att se en vanlig animerad film. Resterande 10% var rätt fräckt. Dock det enda som det verkligen kändes som att man skulle kunna ta på var när det kom en nål rakt emot en. På just 3D grejen med filmen blev jag ärligt talat lite småbesviken. Filmens handling var inte riktigt min grej, jag följde mest med för att kolla in 3Dgrejen. Ser dock fram emot att förhoppningsvis kunna gå och se Ice age 3. Också den i 3D.

Efter filmen gick vi tillbaka till centralstationen och jag la märke till att det gick ett tåg om fyra minuter så jag drog med mig CJ och vi hann med det. 


När vi kom hem gjorde vi iordning vårt spabad. Vi hade köpt två rosor av modell större, drog av kronbladen och ner med dem i badvattnet. Ett glas bubbelvatten var, tända ljus. Där låg vi en bra stund och mös. 


Gjorde ingenting en stund. GJorde fuskpizza (läs hönökaka med lite tomatgojs, tonfisk, vegetarisk bacon, sojafärs, svamp, paprika m.m.) och började titta på en av Futuramafilmerna vi lånat av Thorgal. Jag höll på att somna mitt i så då gick vi och la oss istället. Somnade ganska snabbt. 


Vi firade vår treårsdag i två dagar. Det kändes helgött. Jag hade gärna gjort allting på samma dag också men det är mysigare att ha två dagar plus att jag sista april är ingen ledig dag från jobbet. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards