Alla inlägg under mars 2009

Av Helle Jonsson - 3 mars 2009 15:22

som fortfarande undrar varför jag har noll förtroende för läkarvården? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4545060.ab



Och undrar folk varför mitt förtroende för poliser minskar för varje dag som går så kolla in filmen på aftonbladet där två stora starka poliser brutalt misshandlar en liten femtonåring för att när hon sparkade av sig skorna råkade den ena nudda benet på en av poliserna. Se filmen och avgör-förtjänar man grov misshandel för en sko som med största sannolikhet inte ens gav ett blåmärke på polisen.


Varför är det så mycket fel personer i fel yrke inom läkarvård och poliskåren?

Av Helle Jonsson - 3 mars 2009 07:49

Blodapelsiner ser indeed läskiga ut =)

GAH

Av Helle Jonsson - 3 mars 2009 06:36

Min kropp börjar bli snuvig igen. Kaaaan det vara det att femtioelva människor på jobbet är förkylda. Jag som hållt mig förkylningsfri sedan i december =(

Av Helle Jonsson - 2 mars 2009 19:50

lärde jag mig att vända mig när jag gjorde en rörelse med poien =D jag har kämpat en hel del med det. Sedan tvingade jag mig att låsa upp mig. Jag låser mig väldigt gärna tyvärr när jag försöker lära mig något nytt och det inte funkar på en gång och då gick det =D


Eftersom vi sov alldeles för lite natten till söndag, kom ju i säng runt halv fyra och vaknade vid niotiden, så gick jag och la mig kvart över åtta. Jag sov halv nio hela natten tills klockan ringde vid 6. Det var SÅÅÅÅÅ skönt. 


 Idag upptäckte jag hur liten världen är. En av syrrans gamla klasskompisar, vi bodde ca 50m från varandra när vi var små, hittade mig på facebook via en annan av syrrans klasskompisar, hon frågade vad jag gör nuförtiden. Skrev att jag gör ritningar på broar och tunnlar. Jag frågade henne vad hon gör. Hon svarade; Vad har du gått för utbildning för att ha ett sånt jobb? Jag läser produktutveckling inom möbelindustrin. 

Jag svarade: Jag läste samma som dig fast i Nässjö. Sedan visade det sig att hon läser i Nässjö, på samma skola på samma program som jag läste =) världen är bra liten. Fast det visste jag ju redan. jag vet inte hur många dagisbarns föräldrar mamma mött när de rest utomlands och den där gången när Christers son åkte utomlands första gången och det visade sig att hans morbro(?) skulle bo på samma hotell samtidigt. 


Nu ska jag nog lägga mig och sova.



Av Helle Jonsson - 1 mars 2009 11:11

bergasalen =) Det hände väldigt mycket på den kvällen kan jag lova. Det trevligaste var... Jag stod och pratade med P och S lite grand. Sedan vred jag på huvude toch så kom Thomas och Jenny gående =D Helles lycka var total. Jag slängde mig väl mer eller mindre över dem =) Jag visste inte om att de var nere i Gtb. Mycket trevlig överraskning.


DJarna var lite småtrista. Särskilt den som var i mitten. Hannah var framme flera gånger och frågade om han inte hade något som inte lät exakt likadant som låtarna han spelat en hel timme gjorde. Det lät som om han spelade samma låt i en timme nämligen. Nåt technoblaj. Han sa att nej det hade han minsann inte och bla bla bla. Sedan när Thorgal och Hannah skulle gå så spelade han helt plötsligt Rammstein, sådan musik han tidigare påstod att han inte hade med sig. Snark. Sedan blev det fem bra låtar sen var det technoblaj resten av tiden också. Så jag dansade inte så mycket igår. Jag hade sett fram emot lite Rammstein och liknande musik men icke. Jaja. Shit happens.


Nu ska jag kolla till potäterna. Det är potatis och purjolökssoppa á la Moa på gång =) Hyfsat snabbt, enkelt och gooooott.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards