Alla inlägg under mars 2009

Av Helle Jonsson - 9 mars 2009 21:52

Här kommer man från de södra breddgraderna där det rådit vårvärme och åker till Stockholm och håller på att frysa häcken av sig. Det var grisigt kallt däruppe. Men jag har varit med om "värre". En gång när jag åkte till Katrineholm i april så var det fortfarande snö och en massa minusgrader i Avesta medan barnen sprang runt barfota iklädda shorts och t-shirt i Katrineholm och det skiljer bara ca 20mil däremellan. Intressant det här med väder.

Av Helle Jonsson - 9 mars 2009 16:36

telefonfri dag. Så jag kommer medvetet att ignorera telefoner av alla de slag.


Vi kom hem utan problem igår. Jag blev nästan chockad. Vi var inte ens sena med X2000-tåget hem!!! Helt otroligt. För första gången kunde jag åka baklänges, läsa och lyssna på musik samtidigt på ett sådant tåg också. 

Det välkomnande vädret var väl inte det bästa kanske men jag kände som alltid direkt när jag klev av tåget-Jag var hemma igen. Göteborg med omnejd är hemma för mig. Det känns helt underbart.


Imorse vaknade jag med huvudvärk. 

Av Helle Jonsson - 7 mars 2009 09:58

blev jag hotad av aspackad psyksjuk man som ville slå mig för han hade fått för sig att jag skrattade åt honom. Jag skrattade inte en enda gång när vi satt på T-banan så det var bara något han fick för sig. Han var så hotfull så vi klev av två hpl:er före och gick sista biten av vägen.


Inhandlade två vackra soppskålar till mig och Cj att ha med på medeltidsgrejer. Fick i uppdrag i verkligen sista sekunden att inhandla ringar till Thorgal och Hannah också. De hade inte mycket till fingerringar däremot som jag var ute efter. Blev riktigt besviken. Det fanns kanske åtta olika modeller och ingen av dem var snygg. De såg förjävliga ut ärligt talat i mina ögon så de gick fetbort.

Igår hade vi familjemiddag. Mamma, Christer, Pappa, Åsa, Monkan och Patrik, CJ och jag. God mat och hyfsat trevlig kväll.

Vaknade av sendrag mitt i natten och madrassen jag sover på håller int eluften så jag somnar på en bekväms uppumpad luftmadrass och vaknar i princip liggande på golvet. Sååååå skojsamt så.


Idag ska vi på Cosmonova och jag och Cj ska gå och titta på utställningen med regnbågsdjur =D Ikväll är det middag på stekpannan. Johan och Angelica ska också med dit så jag får träffa min nästan lillebror. Det ser jag fram emot.


Borde väl dra på mig kläder här. Håhåjaja. =)


Ha en bra dag

Av Helle Jonsson - 5 mars 2009 18:29

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=480802


Flera gånger har det gått ut både anonyma bussförare, tidningar mm. om hur trafikfarliga bussarna är. Av någon anledning litar jag mer på att tågen håller så jag har nästan helt slutat åka buss till och från jobbet. Bussarna är i bedrövligt skick. Jäääättekonstigt att däcken nästan trillar av? Jag blir inte förvånad. Trist men sant. Jag har många gånger undrat var alla pengar tar vägen för alla dyra bussbiljetter och kort.

Av Helle Jonsson - 5 mars 2009 07:09

Jag känner mig lite hyperaktiv just nu. Om det är för att jag ska få träffa mina familjer i helgen eller om det är nåt annat vet jag inte men jag hoppas det håller i sig. jag ska jobba ända till kvart i åtta ikväll.

Av Helle Jonsson - 4 mars 2009 11:13

respektera andra. Det är skrämmande.

http://www.dt.se/nyheter/falun/article406078.ece 

Samma sak hände på min högstadieskola. När de till och med fick en spottloska i håret av en äcklig idiot och någon spred ut några tusen papper i stora skåphallen så gick dem i strejk. De var borta en vecka. Skolan var så skitig så det var gräsligt. Men efter det så skärpte idioterna till sig när dem insåg att det faktiskt blev konsekvenser av deras grisiga handlande. Hur det är nu kan jag ju däremot inte svara på.

Men varför får inte ungarna lära sig att respektera andra längre?

Av Helle Jonsson - 3 mars 2009 19:54

Om du planerar att fria till din partner du dejtar, så lägg inte ringen i en milkshake =D  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4548667.ab

Ta hellre något som är aaaaaaningen lite mer genomskinligt!!!

Av Helle Jonsson - 3 mars 2009 16:53

Jag HATAR matte. Det är inte bara ogillar jag hatar verkligen att räkna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards