Alla inlägg under januari 2009

Av Helle Jonsson - 15 januari 2009 20:59

bli ett slut på det här skrala sovandet. Jag tycker riktigt synd om min älskade sambo som hela den här veckan inte sett mig annat än som mindre zombifierad pga sömnbrist. Och inte blir jag trevlig heller. Suck.

Av Helle Jonsson - 12 januari 2009 22:17

Nu e ja nyfrizzad och fin =D  Thank you so much Hannah!!!!!!


Jag ska flirta lite med Hannah så jag får bilderna hon tog så jag kan sätta in dem här. Hade ju kunnat sätta in länken till hennes bildblogg men eftersom man måste ha lösenord för att kolla bilderna så är det ingen idé =D

Av Helle Jonsson - 10 januari 2009 13:48

Alla företag som gör mediciner och kosttillskott och liknande som envisas med att trycka i laktos, mjölkprotein och gelatin i sina grejer.

Jag vill inte ha kokt grishud i mina kosttillskott odyl och jag undrar varför dem envisas med att trycka i de där grejerna när det uppenbarligen går att göra det utan djurtillsatser. Det finns ju andra mediciner och kosttillskott som inte innehåller sånt där skräp liksom...

Av Helle Jonsson - 10 januari 2009 12:07

Vaknade med ett ryck av någon dröm jag inte mindes i samma sekund jag slog upp ögonen. Jaja. Klockan var ändå såpass så jag kände jag kunde gå upp. Gjorde iordning mysfrukost för oss. Försöker göra helgfrukostarna lite speciella eftersom det är enda dagarna i veckorna vanligtvis som vi kan äta sån tillsammans.

Idag fanns det på bordet: Två olika sorters bröd, hemmagjord ärtpesto, gurka, paprika (det var en till mig och en till CJ från början men jag råkade tappa min i diskvattnet när jag skulle skölja av den och mat som har diskmedel är ingen hit så den åkte i soporna), varm choklad, Oatly H+, Kellogs Alla Bran. 


Ska till bibblan en sväng idag och låna nya böcker. Jag älskar bibliotek. Lukten av alla böcker. Jag har alltid älskat bibliotek. Det roliga är att när jag följer min kusins frus blogg så verkar de vara ofta på biblioteket dem också och låna massor av böcker. Blir så glad över barn som läser böcker och inte enbart får sagor via tvn. 


Ah biblioteksdags. 

Sen ska jag plugga matte och köra lite yoga =D

Av Helle Jonsson - 10 januari 2009 12:06

Nu en smakrecension. Felix har börjat göra en vegetarisk pyttipanna. Jag är ju jag och när det kommer ut nya spännande produkter måste jag ju bara testa dem. Jag kan säga att jag både utseende, innehålls och smakmässigt dissar Felix och kör vidare på Hälsans köks pyttipanna istället. Felix pytt var smetig, innehöll alldeles för mycket morötter och smakade som riktigt stark röd tomat trots att det inte var tomat i. 

Mat
Av Helle Jonsson - 9 januari 2009 12:07

Fredag. Helg.
Fått mycket gjort idag. Fixade remissutskick också. Jobbade över 1,5h så min minustid minskar. Fast jag måste gå tidigare på måndag... Så då ryker en plustimme. Men men.
Gick och handlade på Stadium efter jobbet. Det är verkligen svårt att handla där. Det är väldigt sällan de har något jag vill ha men lyckades faktiskt hitta en munkis på rea, en DVD med PowerYoga och ett underställ så jag slipper frysa häcken av mig när mitt andra ställ ligger i tvätten. Provade träningsbyxor också men hittade inget intressant.
Bra med presentkort. Även om nu Stadium inte direkt är min favoritbutik. Nu kan jag äntligen träna Yoga igen. Får testa DVDn imorn när jag var varit på bibblan.

Av Helle Jonsson - 8 januari 2009 06:28

Ja se det snöar ja se det snöar =D Det är riktig vinter ute just nu. Det bläbbiga är att det kändes rätt varmt så den kanske försvinner så snabbt så barnen inte hinner åka pulka efter skolan =( Håll en tumme på att den får ligga iaf ett dygn.

Av Helle Jonsson - 7 januari 2009 18:17

låter fördömande nu men Swedbank går gång på gång ut och talar om för sina kunder att de ringer inte upp sina kunder och ber om ens kontouppgifter m.m ändå fortsätter folk att gå på de falska telefonsamtalen och mailen.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=857&a=468418

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards