Alla inlägg under december 2008

Av Helle Jonsson - 9 december 2008 10:32

förkylningen har slagit ut folk. Nu kan jag snart räkna på en hand vilka som inte blivit påverkade av den. Tom killen som jämt är frisk gick hem för en stund sen pga förkylning. Flera andra är sjuka och hemma. Vad är det för skumma förkylningar som härjar egentligen?  Massor med folk som blivit helt utslagna.

Av Helle Jonsson - 8 december 2008 08:36

Jag är trött och behöver vila. Jag har inte lust med någonting längre. Inte bra. Jag försöker dra upp mig. Det funkar stundvis men jag är så trött på det här mörkret och det eviga regnandet. Jag är trött på att folk behandlar mig som om jag inte vore värd någonting. Trött på att ses som ett freak bara för att jag inte klär mig som alla andra. Trött på att folk blir helt hysteriska när jag säger mina åsikter om saker. Jag kommer sakna min älskade prins som f*n när jag åker bort men jag behöver verkligen miljöombyte just nu.

Av Helle Jonsson - 6 december 2008 11:42

Är det någon som tröttnat på Shculmans elaka skämt och som inte tycker det är ett dugg roligt http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3933062.ab och verkligen visar att det är INTE okej att skämta om allting.

Av Helle Jonsson - 6 december 2008 08:36

när vi hade åkt ifrån London kände jag hur slutkörd jag var av alla lampor, folk, bilar, bussar osv. Men jag kan inte sluta längta tillbaka dit som en tok. Jag kommer ofta på mig själv med att sitta och drömma mig dit igen. Jag saknar alla vänliga människor, alla coola grejer, den underbara vegmaten...

Av Helle Jonsson - 5 december 2008 17:21

Även om jag verkligen tycker om mitt jobb så är det skönt med helg. Och nu har jag ett par helt lediga helger så nästa helg ska vi göra lite julgodis...Lussekatter, knäck och marknadsnougat har jag tänkt ge mig på. Eller rättare sagt VI ska ge oss på det =)Marknadsnougat är ju så sabla gott men det är sällan man hittar någon därute som inte bara smakar fett. De har fel sorts fett och för lite mjöl i marknadsnougaten som de säljer. Det skall vara kokosfett! Och rätt mängd mjöl så de blir precis sådär lagom torra. Inte snustorra och inte sådär äckliga som de som säljer gör dem. Vad har jag gjort annars idag? Vi hade info från avdelningsmöte nästan hela förmiddagen. Det var ett tag sen så det var en del att diskutera. Vi satt nästan i tre timmar i konferensrummet. Sen försökte jag jobba. Det gick hyfsat trots att jag var lite fredagsrastlös. Nehe. Dags att handla mat här. Vi ska hyra film och äta nåt gott ikväll. Kram på er

Av Helle Jonsson - 1 december 2008 20:38

skrämmer min oförmåga att tänka klart mig. Jag slutar tänka, jag bara gör. Nu har jag gjort bort mig. Suck. Har bett om ursäkt. Nu är det bara att hoppas på att folk inte tappar förtroendet för mig.

Av Helle Jonsson - 1 december 2008 18:25

Jag har försökt och försökt och försökt få kontakt med några personer på jobbet. Jag får kalla handen varenda gång nu skiter jag i det. De får komma till mig om de vill lära känna mig nu. Orka.


Jag har insett att min kropp behöver mer vila än jag kan ge den just nu. Den längtar efter julledighet. Det enda min kropp och huvudet vill för tillfället att är sörpla varm choklad under en varm filt framför tvn.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards