Alla inlägg under december 2008

Av Helle Jonsson - 15 december 2008 14:20

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3995841.ab


Märk väl en av de sista kommentarerna. Att de dömda måste få uppleva något mer än vardagen, men är dem absolut tvungna att ta barn till det? Herregud det måste väl ändå finnas något jäkla lussetåg med VUXNA de kunde ta istället.

ANNONS
Av Helle Jonsson - 14 december 2008 18:48

Långa trånga djurtransport utan mat och vatten. Är det något du tycker är ok? Inte? Jamen klicka här då och skriv under om du inte redan gjort det.


http://www.djurskyddet.se/aktuellt/kampanjer/stoppaplagsammadjurtransporter/plagsammadjurtransporter.asp

ANNONS
Av Helle Jonsson - 14 december 2008 12:28

i fredags mådde min kropp så dassigt så jag åkte hem när det var 1,5 timme kvar egentligen att jobba.

Kom hem, tog det lugnt en stund sen åkte vi och handlade. Handlade en mjuk stor frysväska så jag kan handla på goodstore i Sthlm =) och ta med några grejer till julmaten vi ska ha hos söstra mi... Första handlingssvägen glömde vi köpa saffran och så smsade Thorgal att de hade specialpris på Wall-e på Maxi så vi åkte dit, handlade en sån till CJ i julklapp så nu vet han sin ena julklapp och så köpte vi saffran. Degade mest resten av dagen. Alltså vi gjorde inte deg. Vi latade oss =) Fast jag gjorde ju marknadsnougaten

  

Igår blev det saffransgrejer bakat och knäck! MUMS. Med mandel i.


Idag-vaknade och gick upp vid halv tio tiden. Käkade frukost bestående av grova tekakor med nygjord ärtpesto, varm choklad, lite äppeljuice, ett kokt ägg och så en katt.

Sedan tog vi ett lååååångt bad tillsammans. Det är ju två veckor tills nästa gång  vi kan ha långfrukost tillsammans och bada sådär.

Nu sitter CJ och lägger över bilderna i sin dator så jag kan lägga in dem i min blogg ^^

Av Helle Jonsson - 13 december 2008 13:07

Varför daltas det så med brottslingar överallt?

LÄste just på Aftonbladet om ett gäng tonårskillar som gruppvåldtog och misshandlade en tonårig tjej. Väljer man att begå något sådant hemskt så är man även beredd att ta konsekvenserna av det. Det var inte många års fängelse de fick. För en sådan sak borde de obligatoriskt åka in på minst 20 år. I Sverige skrattar rätten i princip våldtäktsoffer rätt i ansiktet med sina knappt kännbara straff mot förövaren.

För två år sedan läste jag i Metro och det var så träffande om mina åsikter om straff för olika brott. Nu var visserligen brottet med fildelning (eller något liknande) inte i Sverige. Men tänk er ett uppslag på en tidning. På vänster sida står det fildelare får 9 års fängelse. På den högra sidan står det om en pappa som våldtagit sin två-åriga dotter. För detta fick han ett helt halv år fängelsestraff. Ett halvår. Det är allvarligare att dela filer än att förstöra människos liv tydligen enligt lagen. Sjukt är det

Av Helle Jonsson - 13 december 2008 13:00

Marknadsnougat klart.

Lussebullar och katter klart.

Knäck på g.

Pictures will come!!!Klockan är 1300 och vi har varken ätit frukost eller lunch än!!!

Potatisen kokar och sillen är ju färdig i burken.

Av Helle Jonsson - 13 december 2008 08:36

Har jag någon MTVtittare i läsargänget som vet vad serien The Hills är för nåt?

Är det en realitysåpa eller är serien gjorde efter manus? Är det lämpligt för en tio-åring att titta på den???

Av Helle Jonsson - 12 december 2008 14:55

Jag tror hela tiden att polisen har nått botten i mitt förtroende för dem och så gör de nya helt idiotiskt puckade saker så de bara fortsätter rasa neråt  http://www.gt.se/nyheter/1.1401064/polisen-ville-ta-bilder-nar-han-hangde-i-snaran 

Polisen har jag inget förtroende alls för längre.

Av Helle Jonsson - 12 december 2008 14:17

Det är helt okej att spåra mail odyl men det är inte okej för läkare att dubbelkolla så dem inte ger mediciner som kan bli farliga i kombination med andra mediciner och det är inte okej att sätta upp kameror så folk kan känna sig trygga i det allt råare klimatet som råder i Sverige. Är det någon mer än jag som ser det sjuka i det?

Jag längtar tillbaka till Storbritannien. Alla kameror gjorde att jag kände mig hyfsat säker. Skulle något hända visste jag att det skulle finnas bevis på film vid eventuell rättegång, jag visste även att det faktiskt sitter folk och kollar av varenda kamera. I wanna go back there.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se