Alla inlägg under november 2008

Av Helle Jonsson - 9 november 2008 11:46

ääääär Stefan Anderssons nya Nr. 90 Kleist. De spännande låtarna har historiskt perspektiv på olika personer som suttit på Carlstens fästning ute på Marstrand.


http://cdon.se/musik/andersson_stefan/no._90_kleist-934395ANNONS
Av Helle Jonsson - 9 november 2008 11:33

VI dro giväg till Gekås iaf igår. Bra körväder, torrt och inte alltför stark sol. Vi fick köa ca 30-40 min för att komma in. Inte så farligt med tanke på att köbarometern stod på över en kimmes kötid!!!

Vi knatade runt därinne bland tjuriga kärringar som blev skitsura när man råkade köra in i dem med vagnen pga de tvärnitat två cm framför vagnen. Det var folk som as därinne. Det var inte helt lätt att gå runt därinne kan jag lova.

Vi hittade hyfsade julklappar åt alla barnen. Jag köpte en gymboll, yogamatta och Stefan Anderssons skiva som han spelade in på Marstrand till mig själv också. Det var min julklapp till mig själv.

När vi stod i kön för att betala (som förövrigt tog två timmar) såg jag en tonårskille som fick mig att haja till. Han var så läskigt lik min kompis T´s äldsta lillebror så jag blev tvungen att smsa hans mamma (som var min dagmamma när jag var liten) och vad får jag till svar? Det var K för de var där. Åtta köer bort så jag gick dit och pratade lite med dem. Det är alltid lika gött att få umgås med den familjen. Deras hus är förövrigt det enda ställe i Avesta kommun som känns hemma för mig. Jag kan utan problem spendera många timmar i köket där. Ska försöka hinna med någon timme där när jag åker upp i jul.

Men det kommer inte bli lätt för jag ska bara vara i Dalarna i 2,5 dagar. Eller nej det är mindre. Jag har långledigt över jul men jag trodde liksom en massa fler folk skulle komma till min syster i Sthlm och fira julafton. Det blev inte så. Så de får se mig typ ett dygn eller nåt... Oh well. Det blir så när planer spricker.


Och nej jag har inte gett mig tid till att försöka förstå mig på fotofunktionen ännu. Blä på mig.

ANNONS
Av Helle Jonsson - 8 november 2008 11:05

Vi behöver åka till Gekås och handla julklappar åt alla ungar. Men NÄR? PÅ helgerna är det timtals köer in i butiken och jag kan inte få mer ledigt före jul. Gnuhu! Kanske ska man testa att åka direkt efter jobbet en fredag...men det blir problematiskt det också...Suck.


Igår var helt klart skitkul. Vi var en stund tre stycken med mer eller mindre skoluniform. Den jag hade var mest komplett och såg mest ut som en sådan ^^

Av Helle Jonsson - 7 november 2008 16:56

Min utstyrsel har redan gjort succé och festen har inte ens börjat ännu =D


Om jag orkar i helgen lovar jag att försöka komma underfund med hur fotofunktionen fungerar här så kan jag lägga in bilder nästa vecka när vi får tillgång till festbilderna.

Av Helle Jonsson - 7 november 2008 06:28

Det finns verkligen fullständigt olämpliga arbetrsgivare därute. En kompis var på arbetsintervju på ett café på ett museum inne i Gtb. Hon lovades heltidsjobb, att i princip få ta över ansvaret för bakning m.m Igår fick min kompis ett slag i ansiktet av denna arbetsgivare då hon plötsligt ändrat sig (eller har ljugit min kompis rätt upp i ansiktet hela tiden) då det plötsligt kryper fram att det inte alls var någon heltidsanställning utan någon enstaka extra helg som vikarie och ansvarig för bakning? Nej det skulle det inte bli något av. Och den sista kommentaren hon gav min kompis blir jag så förbannad över så jag inte ens gitter skriva ner den. Det cafét kommer ALDRIG att få något besök av mig. Hon som har det är en skitstövel!!!!
Idag är det temafest på jobbet. Det ser jag verkligen fram emot. Blir jobba, hem, jobbet igen =)
Av Helle Jonsson - 6 november 2008 18:44

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!! Göteborg har fått tillgång till en radiokanal som ENBART sänder rockmusik. http://www.bandit1048.com/  och jag älskar deras slogan: "Vi spelar det vi vill"

Det är blandad rock både ny och gammal. Jag slipper lyssna på samma fem låtar dag ut och dag in, det är inte lika mkt prat men morgongänget är tyvärr samma gäng som var på Lugna favoriter. Det låter iallafall som dem och dem är astrista att lyssna på. Ledsen men för mig är deras pladder snarkvarning. Så jag ser med glädje varje dag fram emot att de går hem och någon av dem andra tar vid och kör istället.Av Helle Jonsson - 5 november 2008 21:28

dagar är det underbara än andra att gå till matbutiker. CityGross den underbara affären har köpt in såna där UNDERBART goda efterrätter från Alpro!!! Chokladsmak... Jag blev så lycklig när jag såg dem så jag kunde inte låta bli att köpa såna. Gud vad jag har saknat dem. CityGross i Ytterby rular som f*n. Dem är skitsnabba på att köpa in nya produkter. Jag ger upp att handla på MAXI. Jag har tjatat och tjatat på dem och det händer inte ett skit. Det spelar ingen roll vem man pratar med eller hur många lappar man lägger i förslagslådan. CityGross de köper in nya specialprodukter innan man ens hunnit reagera på att de finns i Sverige!!!! SÅ idag hissar jag verkligen CITYGROSS

Mat
Av Helle Jonsson - 5 november 2008 06:25

Jag har sovit asdåligt inatt. Jag gissar att jag varit vaken sen ett. GIssa vilket gulligt morgonhumör jag är på.


USA valet är klart. Obama vann. Det ska bli spännande att se vad han kan göra för USA. Jag har inte hängt med alls så jag vet ingenting om honom ärligt talat. Men han verkar vara en mjukare person än den andra McCain eller vad han nu hette.Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se