Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Hittad släkting och gille

Av Helle Jonsson - 30 november 2008 01:03

Vi tror att dem äntligen hittat min släkting nu. En man såg någon flyta i Ljustern, med största sannolikhet är det Kjell. Vi får förmodligen det slutgiltiga svaret i veckan som kommer nu. Håll en tumme på att det är han så vi kan få ett ordentligt avslut och en begravning.


Gille!!!!


Gilleshelg!!! Jag och CJ åkte dit idag. De små sötnosarna som sov i Vikingahuset vaknade när de som kom strax före oss öppnade dörren. Då var klockan 11 och de trodde klockan var typ 8 =)

Vi fick sen fruskost bestående av havregrynsgröt som jag annars inte gillar alls men det var faktiskt helt okej tillsammans med det hemmagjorda äppelmoset och lite Oatly H+.

Vi fick en slags rotsakslåda och lax till sen lunch.

Bankettmaten var också heeeeelt underbar. Förrätt var nässelsoppa med ägg =P sen var det en underbart ljuvlig svampstuvning, älgrevben, tonfisk till oss som inte äter kyckling som också serverades och så var det gula morötter. GOOOOOTT. Jag har säkert glömt något. Gott var det iaf helt klart.

Det regnade så det blev inte mkt till utomhusaktiviteter men vikingahuset är ju helt okej att sitta och dega i en hel dag ändå så =) Vi kunde genomföra våran eldshow! Det regnade lite men inte så farligt så vi körde Jag vill leka meeeeeeeeeeeeeeeer med eld. Eld eld eld eld. Jag får ge er länken till vår hemsida sedan där bilder läggs upp.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se