Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Hurf

Av Helle Jonsson - 27 november 2008 13:50

Min vecka:


Måndag-Var på jobbet. Kroppen kändes lite småtung. Var på Libra och fick min kinesiologi. En halvtimme innan jag hade tänkt gå började jag få ont i huvudet så jag gick, handlade sulor till mina kängor och iväg till Libra. D fick koncentrera sig på att mota bort min huvudvärk.


Tisdag-Vaknade. Mådde inte bra alls. Var på vårdcentralen och fick sjukintyg.

Onsdag-Jävla skit. Jag mådde dåligt då också. Så jag missade designseminariumet som jag sett fram emot sedan jag fick veta att vi skulle dit =(

Torsdag-Jag trodde länge igår att jag skulle kunna jobba idag. Det tog flera timmar att somna. Fick ett sms och sen tog det ytterligare två timmar att somna. När klockan ringde imorse mådde kroppen sämre än den gjorde igår!

Jag känner mig rätt hyfsad just nu. Jag ska testa om jag kan vara ute, jag ska till Libra. Funkar det och kroppen håller kan jag äntligen gå till jobbet imorgon. De tär så frustrerande att ha ett jobb man verkligen tycker om och så inte kunna gå dit =(


 
ANNONS
 
Jenny Penny Snuttefilt

Jenny Penny Snuttefilt

27 november 2008 16:21

Jag tycker din kropp ska sluta vara så elak... Jag tycker den ska ge dig en brejk... Ja, om jag fick bestämma alltså. :P

http://blogg.aftonbladet.se/17941

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se