Direktlänk till inlägg 15 november 2008

Lördag

Av Helle Jonsson - 15 november 2008 18:47

Blev väckt 7. Jag är sjuk. Blev på asdåligt humör. Försökte verkligen somna om men det gick bara inte. Gick upp vid åtta och tog ett bad. Tänkte göra frukost (varm choklad och smörgås)men tappade lusten fullständigt när jag såg diskberget. Däckade i sängen 45min till.


Vi åkte in till Gtb för att träffa min syster en kortis. Hon jobbar på Dustin och de hade en slags karaoketävling. Ja de som åkt ur Idol uppträdde också. Som vanligt var det Beatleshysteri bland småglinen. Suck. Hon som vann karaoketävlingen var väl värd priset. En Xbox 360.


Jag hann krama lite på söstra mi. Vad jag saknar henne. Typ varje vaken sekund. Det är jobbigt att bo så långt ifrån henne. Tyvärr fick vi inte med någon kamera så inga bilder på oss.


Igår var vi upp till Bohus Fästning på Evas order =) de hade riggat upp blått, vitt och varierande ljus mot fästningen. Skitläckert var det. Såg deras bil när vi var däruppe men såg inte att de satt i bilen. Det är ju ett gäng nötter som snor grejer så fort det är något extra vid fästningen så de satt vakt. Skulle bli avlösta vid midnatt.

Jag ska lägga in bild på det när Cj kommit hem. Jag orkar inte leta efter en sladd jag inte vet var den är. CJ och Zana är på bio och CJ lämnade dessutom mobilen hemma.

Jag hade ingen lust att gå på bio. Nog för att Wall-e såg ut som en söt film men den såg ut att vara aningen fööör söt för mig och jag är dessutom sjuk och har verkligen noll energi. När jag satt på bussen hem efter att fått krama på Monka så var jag så trött så jag hade lust att sätta mig och lipa som en barnunge ärligt talat.


Oh jag ska lägga in en bild på min jääääääättefina nya mössa också. Den har horn =P 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se