Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Hallå därute

Av Helle Jonsson - 19 oktober 2008 12:18

Helgen har hittills varit mkt bra förutom att jag fick ont i huvudet i fredags så jag gick och la mig 21.15 Somnade efter mindre än en halvtimme. Sov elva timmar i sträck och det var sköööönt.


Väckte upp min prins efter en stund. Sen åkte jag in till Göteborg för att inhandla present till H. Hon fyller år rätt snart. Av någon anledning hade jag fått för mig att hon redan fyllt år. Varför vet jag inte. Allmän förvirring antar jag.

Oh well. Jag hittade schyssta grejer. En mumiebadanka, en kakform som ser ut som en dödskalle och så Bibeln. Ja inte bibeln bibeln utan den där roliga boken där ens vänner får fylla i en massa saker man gjort och inte gjort =)

And the woman knows how to cook. Maen, jag tror det var den godaste pizzan hittills! Efterrätten var smarrig. Frukt med en italiensk maräng...den var blå och jättegod. Té som gav mig nostalgi...det var english breakfast...sånt vi fick var vi än var i UK i somras. Bragokex till det. Popcorn... Jag var fortfarande mätt när jag vaknade halv tio! Frukost åts vid elva.

Det var tänkt att vara en fest men pga en del avhopp blev det ändrat till filmkväll! Himla nice. Vi startade med den andra Futuramafilmen. Gillar man Futuramaserien så ska man se filmerna.

Efter det såg vi Det femte elementet. Den var bra, inte riktigt min filmsmak men den var bra ändå helt klart. Sist såg vi...Get fuzz. Den var riktigt kul! Se den om ni missat den. Okej jag somnade av en stund i sista filmen men det jag såg var jäkligt bra och jag kan inte ha sovit en lång stund för jag var med när jag vaknade till.

När den var slut beslutade vi att det var dags att gå hem. När jag kollade klockan hemma fick jag en smärre chock. Jag trodde klockan var typ ett. Den var halv fyra =) Men det var mycket trevliga timmar så helt klart värt det. Nu sitter jag och väntar på att det är dags att gå till syssel så vi får knåpa ihop ett program och jag får lära mig hantera min nyinköpta eldpoistav.

Tror nog jag ska ta ett snabbt bad så jag får reda ut trasslet till hår först bara. Jag flätade det igår och satte sedan upp det i två tofsar som jag tuperade för att få upp lite volym i dem...och ni som haft längre hår och tuperat vet ju hur kul håret är efteråt. Jag gör iaf inte om misstaget jag gjorde i mellanstadiet när min kompis Jojjo tupaderade mitt hår OCH hade i ett halvt ton hårspray. Pappa höll på i flera timmar med att reda ut håret sen. Minnen minnen =)

 
 
Ingen bild

Helén

20 oktober 2008 17:42

Låter som en trevlig helg! Kan tipsa om balsamspray som finns till barnen, tror att det är Natusan Kids, det funkar jättebra på tovigt hår :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards