Direktlänk till inlägg 17 oktober 2008

Irriterande internetsidor

Av Helle Jonsson - 17 oktober 2008 19:06

Jag har en kod så jag kan läsa lokaltidningen i Avesta, eftersom jag vet att det är en liten PR-artikel om min far på g där så tänkte jag kolla för säkerhetsskull om den kommit in idag. Problemet är att för flera månader sedan så bytte tidningen program som de laddar upp internetversionen i...och programmet är så sabla tungt så min dator inte orkar dra det. Vi har alltså Comhems Large-hastighet. Vi har ännu högre hastighet på jobbet men inte ens där orkar datorn dra sidan. Hur kunde de välja det programmet? Hade varit bättre att lägga in den som PDF. Det går ju iaf att läsa.


Vad händer annars? Jag var äckligt trött imorse. Släpade mig ur sängen strax efter 6. Kändes som om jag kunde somna stående. När jag väl kom till jobbet så gick jobbet hyfsat framåt efter att i två dagar har suttit och råstirrat i två normer för att leta information om det jag håller på med.

Gick från jobbet, åkte hem. Vi åkte till Net on net och inhandlade UV-penna inför festen vi ska på nästa helg =) och vad ska vi med denna UV-penna till? Vi ska rita på varandra naturligtvis. Det är två teman på festen. Halloween eller UV. Eftersom vi inte lyckas komma på nåt kul halloweengrejs så blir det UV.


Sen åkte vi och hämtade upp T och H och åkte till Grossen. Handlade lite. Åkte hem igen. Nu sitter jag här. Funderar på att äta något.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helén

20 oktober 2008 17:43

Och var hittar man en UV-penna?! Dyrt? Låter som något som barnen skulle uppskatta!

 
Petra

Petra

20 oktober 2008 17:55

Denna sida allstå, bara krångel! Kan de inte bara fixa en vanlig nyhetssida!

http://petrisens.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helle Jonsson - 20 januari 2015 07:21

FÖrra året var ett jobbigt år. Första halvåret många jobbigga händelser, en för mig kär kollega blev svårt sjuk och gick sedan bort väldigt hastigt, min älskade bonusmamma blev svårt sjuk och var farligt nära döden, det skar sig totalt med pappas dåv...

Av Helle Jonsson - 4 oktober 2014 18:25

Host host host nys nys nys frääääääs, nys host host host host. Nästan lillebror fick sin andra son (veckans bästa händelse utan tvekan) För lite sömn=skrik och bråk varje dag både morgon och kväll. Stora vagnen stulen.   ...

Av Helle Jonsson - 27 augusti 2014 18:36

Vi var på simskolan, lekte med en kompis och gick sedan på kalas, fram tills kl.15 var skruttis hur pigg som helst, sedan tokdäckade hon totalt, T hade smittat henne med sin förkylning, på kvällen hade skrutt över 40 graders feber. Sedan har den pend...

Av Helle Jonsson - 29 juni 2014 16:47

5 hela underbara veckor semester. Jag älskar mitt jobb men åh vad jag är värd semester och ledighet. Slappa dagar utan måsten. Hoppas det blir lite sol och värme snart annars får jag börja käka d-vitamin känns det som =D Min ena bästa vän skrev a...

Av Helle Jonsson - 13 februari 2014 16:08

Det har på kort tid varit mycket tråkigheter för vänner och bekanta, kollegor osv. Idag kom ytterligare ett fruktansvärt tråkigt besked, en underbar kollega har efter en trids sjukdom lämnat oss hastigt. Han borde ha fått många år till med sina barn ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hellgirls liv med Blogkeen
Följ Hellgirls liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se